VITE NEKDO ZNACKU?:?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj ty dotz sou hezky ale jak uz bylo psano ma je skoro kazdej, vcera jsem je videl i na novym CRX a to vubec neladilo. Jako treba na audinu kombajna to je v pohode ale jinak se mito moc nelibi, spis jsou hezci kdyz auto jede
na to kupecko bych nedaval jiny co tam mas sedej dobre a pekny jsou taktez.
na to kupecko bych nedaval jiny co tam mas sedej dobre a pekny jsou taktez.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
A to bych se hadal Me se zase libi vic s limcem Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinychevzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
Jo a jestli chces "zrcadlo" tak bych rek ze je lepsi min a vedsi paprsky... Idealni by byly takovy ty plny kola od Mercedesu...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
Ja som tiez zastanca limcov..Sice ich nemam ale mat financie tak kupujem hned limce..Honzza píše:A to bych se hadal Me se zase libi vic s limcem Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinychevzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
Jo a jestli chces "zrcadlo" tak bych rek ze je lepsi min a vedsi paprsky... Idealni by byly takovy ty plny kola od Mercedesu...
Myslim si ze by sa tam velmi hodili nejake keskiny s velkym lestenym limcom a auto znizit..Nic krajsie neexistuje..Moj nazor..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
hlavne hladaj 5x112 uz mam doma 3x sadu elektronov s roztecou 5x112 jednak ich pripadne lahko predas lebo sedia na mnohe ine auta a jedna uz spominany vyber,,,mas cierne auto tak skus nieco tmave, resp zalezi aky styl sa ti paci, alebo tie stare dat prestriekat na inu farbu,,ja mam napr MAM 9.5x19 cierne + lesteny predok no tuto zimu sa chystam pieskovanym striekanim ich dat na cisto cierne..
- Zdeněk Lbc
Je to opravdu věc názoru, mně se límce taky líbí:sportive píše:Ja som tiez zastanca limcov..Sice ich nemam ale mat financie tak kupujem hned limce..Honzza píše:A to bych se hadal Me se zase libi vic s limcem Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinychevzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
Myslim si ze by sa tam velmi hodili nejake keskiny s velkym lestenym limcom a auto znizit..Nic krajsie neexistuje..Moj nazor..
jsou to sice jen 15", ale díky šířce 7,25" místo origo 6" je širší rozchod o 55 mm. Tyto se navíc velice dobře myjí. Více paprskový jsou krásný, ale ta údržba!!!!