ufukuje se mi kolo
Ja som na Favorite jazdil pol roka s klincom v pneumatike a takisto mi koleso púšťalo len pár desatín za týždeň. Klinec to temer utesnil. Keď som prezúval pneu, tak mechanik zistil klinec v plášti. Pre istotu si over nepoškodenosť pneumatiky, aby si zbytočne nevyhadzoval peniaze. Zdar a silu.
Astra II
- Reklama
Na ten sajrajt co se stříká do pneu mi v pneuservisu říkali že když se to do kola použije tak je pak problém s klasickou opravou defektu. Že se vevnitř utvoří takový mazlavý film a na něm zevnitř nedrží záplaty. Pokud kolo uniká i lehce tak bych nejdřív zjistil jestli v něm není hřebík nebo něco obdobného protože to opravdu dokáže celkem díru utěsnit. Koroze na alu ráfkách asi nehrozí takže pak bych zkusil vyměnit ten vnitřek ventilku (může se stát že by ho stačilo dotáhnout) a pokud by ani to nepomohlo tak do pneuservisu ať to zkusí vyzout, vyměnit celý ventilek znovu nazout vyvážit.
Tak jsem napustil kolo sprejem na opravu defektu na pneu a žádná změna pořád se ufukovalo .
Takže když jsem byl v servisu na kontrole tak jsem jim to řek , vyměnily mi ventilek tak uvidím jak to bude.
Takže když jsem byl v servisu na kontrole tak jsem jim to řek , vyměnily mi ventilek tak uvidím jak to bude.
Naposledy upravil(a) miq dne 24 říj 2008, 07:05, celkem upraveno 1 x.
opel astra g 2003 Z16XE 1,6 74KW
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
joo kdyby to nefungovalo tak sem měl teď taky stejný problém na zimákách...a bylo to tím jak se dávají na okraje závažička tak to mělo nějaké ostré hrany a díky tomu závažičku pneumatika úplně nepřilnula k alu,plecháči..takže ji vyměnil za kvalitnější a je po problému
takže i závažíčka jsou kvalitní a méně kvalitní jak vidím... kudla
takže i závažíčka jsou kvalitní a méně kvalitní jak vidím... kudla