Loučení s ASTRA G
- Reklama
Nechci ti to hanit,je to tvoje volba,ale vůbec to nechápu!!!A už vůbec nechápu ten výběr motoru,vždyť ta nová fábka je tak škaredá,ještě horší než ta starší.Vyměnit ASTRU za tohle auto,to snad ani nejde,to je proti přírodě.Jinak ti přeji hodně ujetých kilometru s novým autem a ať ti slouží.Stejně to asi nikdy nepochopím.
ASTRA 1.6 Caravan Edice 100
Kamarád má Fábii 1,2 HTP kombi - má rodinu. Jednou jsem je vezl jako celou rodinu na dovolenou jejich autem na autobus. Plně naloženej kombík, se mnou 3 dospělí a 2 děti. Fabka měla co dělat. Cestou zpět jsem si už jako sám v prázdnym autě připadal jak ve Formuli.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Zajdi si na zkušební jízdu a budeš měnit taky !!ladik99 píše:Nechci ti to hanit,je to tvoje volba,ale vůbec to nechápu!!!A už vůbec nechápu ten výběr motoru,vždyť ta nová fábka je tak škaredá,ještě horší než ta starší.Vyměnit ASTRU za tohle auto,to snad ani nejde,to je proti přírodě.Jinak ti přeji hodně ujetých kilometru s novým autem a ať ti slouží.Stejně to asi nikdy nepochopím.
LPG INTERFACE
nejak nevidim tady napsanou tu spotrebu....napises ji sem?? kamos ma to samy co ty a myslim ze je na tom hur nez ja s astrou...
duphy
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
- Zdeněk Lbc
..... teda, vůbec nevím o čem to píšeš? Ani nevím, že tyhle věci v autě mám!!!! Je fakt že ji mám teprve 8. letou se 106 000 km.svantner3 píše:Kolik zvás tady řeší kondenzátor klimatizace , špatné studené starty , výměnu EGR ventilu , špatný krokový motorek ??? A po jakém ujetí Km se to začíná projevovat ???
Nicméně, rozhodnutí o zakoupení nového auta a značce je jen Tvá věc a Tvých blízkých a nenech si do toho "kecat". Samozřejmě, nové auto je nové auto a ten skvělý pocit z jeho vlastnictví si nenech nikým zkazit! Přeji Ti hodně šťastných kilometrů a pohodu za volantem.
Moje řeč. Díky Zdeňku .Zdeněk Lbc píše:Nicméně, rozhodnutí o zakoupení nového auta a značce je jen Tvá věc a Tvých blízkých a nenech si do toho "kecat". Samozřejmě, nové auto je nové auto a ten skvělý pocit z jeho vlastnictví si nenech nikým zkazit! Přeji Ti hodně šťastných kilometrů a pohodu za volantem.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka