Loučení s ASTRA G
Loučení s ASTRA G
Hoši zdař bůh , konečně jsem se zbavil Astry , teď mi pane říka nová Škoda Fabia II , 1.2 HTP .
Naposledy upravil(a) svantner3 dne 22 říj 2008, 13:12, celkem upraveno 1 x.
LPG INTERFACE
- Reklama
loučení
Nafoť pak Fabku a dej jí sem, já se rád podívám a několik málo lidí si jistě rádo rýpne .
V HTPčku jsem jezdil jako s náhradním vozidlem. Když jsem jel sám tak to jelo (točilo), ale jakmile byl náklad - byl průser .
Máš nový auto - to je hlavní.
Nafoť pak Fabku a dej jí sem, já se rád podívám a několik málo lidí si jistě rádo rýpne .
V HTPčku jsem jezdil jako s náhradním vozidlem. Když jsem jel sám tak to jelo (točilo), ale jakmile byl náklad - byl průser .
Máš nový auto - to je hlavní.
Naposledy upravil(a) APiK dne 22 říj 2008, 11:34, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Princ William
dobrej ftip, nebo si to měl totálně rozk*rvenýsvantner3 píše:Dal bych ti sní na prdel tomu věř , měl jsem Astru 1.6 16V a měj jsem co dělat když mě předjelo HTPečko
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ja som to mal vo firemnej Fabke.....1,2 HTp
Pokial tocis ide dobre.....Ale skus tam nalozit zopar ludi, batozinu a nevystveras sa hore kopcom...Viem o com to je.....Da sa s tym ist aj 160, ale pochybujem ze 3 valcu to robi dobre:D
A zasa pozor...ja sa neserem....Po dialnici som siel 200 a predbiehal som BMW a ide auta...
A na ten sprint by som si trufol hocikedy...bo ja sa neserem...A ked treba, tak tocim do 6500, a tusim fabka nema ani do tolko otackomer...
Pokial tocis ide dobre.....Ale skus tam nalozit zopar ludi, batozinu a nevystveras sa hore kopcom...Viem o com to je.....Da sa s tym ist aj 160, ale pochybujem ze 3 valcu to robi dobre:D
A zasa pozor...ja sa neserem....Po dialnici som siel 200 a predbiehal som BMW a ide auta...
A na ten sprint by som si trufol hocikedy...bo ja sa neserem...A ked treba, tak tocim do 6500, a tusim fabka nema ani do tolko otackomer...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
HTPčkům jsem dával na prdel i s čipnutym Formanem. U Astry si nejsem už tak jist, zda by mi to HTPčko nenatřelo - - docela tomu věřím. Nastavil jsem si na palubním počítači okamžitou spotřebu a rozjíždím se jak blondýna . Navíc to HTPčko fakt jede a 1,6 astře v kombíku věřím že dá na prdel při rozjedu. Do kopce s nákladem ale ne.
Naposledy upravil(a) APiK dne 22 říj 2008, 11:48, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka