to by moh bejt překopanej zenderFrydex píše:Hmmm, tak světla už mám, křídlo už mám taky a stejné .... a teď kde sehnad ten nárazníček
http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... 068&lang=0
to by moh bejt překopanej zenderFrydex píše:Hmmm, tak světla už mám, křídlo už mám taky a stejné .... a teď kde sehnad ten nárazníček
no nevim no ale Géčko už asi ne....přecejenom nějaký prachy jsem našetřil a tak nejspíš háčko a nebo se přesunu z Rüsselsheimu do Münichu což určo rádi slyšíte co???????? si ale necham combo v záloze aby jste mi nevynesli v zubech...pro jistotuHonzza píše:jakto ze ne Gecko
Tak ti nevim, jestli je to dobrá volba. Máš to celkově tak pěkně upravený a nějak se mi tenhle nárazník k tomu nehodí. Nějak si to neumím představit.Frydex píše:Hmmm, tak světla už mám, křídlo už mám taky a stejné .... a teď kde sehnad ten nárazníček
tak tak... vyser se na ně na sráče RüsselsheimskýPrinc William píše:no nevim no ale Géčko už asi ne....přecejenom nějaký prachy jsem našetřil a tak nejspíš háčko a nebo se přesunu z Rüsselsheimu do Münichu což určo rádi slyšíte co???????? si ale necham combo v záloze aby jste mi nevynesli v zubech...pro jistotuHonzza píše:jakto ze ne Gecko
no pořád se mnou ale na srazy bmw no nevim...háčko super...teda aspoň z doslechu ale nějak poslední dobou přemejšlim nad tím co už jsem s géčkem zažil..... a i když nerad tak vesměs MUSIM dát za pravdu manlimu těch věcí na géčku co mi vadí neni moc ale nějaký mouchy to má....už jen když si vzpomenu na agr tak fakt nevim co si mam myslet nevim mít čas a chuť na restauraci tak by to asi vyhrál nějakej opel z 50. 60. nebo 70. let...takovej pěknej oldtimer....olympia rekord, ascona A, kapitän, atd....prostě parádaHonzza píše:Tak to Hacko ti jeste schvaluju S kym bych pak jezdil do nemecka na srazy?
Myslíš ?..... hmm, ja si říkám, že by nebyl zlý.... no, každopádně to nebude zítra... tak horizont 5ti let, jestli vůbec Kačky se rozkutálelymajesty píše:Tak ti nevim, jestli je to dobrá volba. Máš to celkově tak pěkně upravený a nějak se mi tenhle nárazník k tomu nehodí. Nějak si to neumím představit.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |