Zima se blizi, prezouvame
- Zdeněk Lbc
Zimní obutí mám připravený po celý rok , autem v týdnu téměř nejezdím, zima mně tedy nemůže překvapit. Leda tak na kole, na něm jezdím do práce každý den a mám obuty "letní "pneu!
To pak jedině obout zimní boty a vyrazit do práce pěšky.
Jakmile se ale bude teplota pohybovat do +7°, neváhám a přezouvám. 7. listopadu už ale určitě pojedu do Brna na zimákách.
To pak jedině obout zimní boty a vyrazit do práce pěšky.
Jakmile se ale bude teplota pohybovat do +7°, neváhám a přezouvám. 7. listopadu už ale určitě pojedu do Brna na zimákách.
- Reklama
ja tiez necakam do prveho sneho ale ked je rano 5-6 stupnov nedavam hned zimne. Predsa len kym pridem do prace je mnohokrat 7 a poobede je este stale okolo 15!
Tento rok ale musim prezut skor, mam nove gumy a tiie trosku zo zaciatku klzu, tak ich musim zabehnut, ktovie co by to robilo na snehu alebo mraze...
Tento rok ale musim prezut skor, mam nove gumy a tiie trosku zo zaciatku klzu, tak ich musim zabehnut, ktovie co by to robilo na snehu alebo mraze...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak píše Milosh, 7°C a jdu na to a je mi jedno, že je přes poledne 15°C, ta guma se přece nerozteče
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedy mám jisto, že 1.listopadu jedu na SK, tak do 14 dnů budu přezouvat.
Kupuju gumy. Potřebuji nové, jsem rozhodnut pro DUNLOP WINTER SPORT 3D, 195/60 R15, kdo poradí kde je koupit, ale na splátky? A když to není na moravě kam bych si dojel, tak potřebuji jejich www stránky.
Kupuju gumy. Potřebuji nové, jsem rozhodnut pro DUNLOP WINTER SPORT 3D, 195/60 R15, kdo poradí kde je koupit, ale na splátky? A když to není na moravě kam bych si dojel, tak potřebuji jejich www stránky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Osobne som v minulosti tak letné ako zimné kupoval tu:
http://www.aaa-pneu.sk/index.php?PneuID=1683§=121
môžem zodpovedne prehlásiť že, maximálna spokojnosť i všetci ktorým som doporučil a kúpili.
Vyskúšaj, uvidíš, posúdiš.
http://www.aaa-pneu.sk/index.php?PneuID=1683§=121
môžem zodpovedne prehlásiť že, maximálna spokojnosť i všetci ktorým som doporučil a kúpili.
Vyskúšaj, uvidíš, posúdiš.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
O vikendu jdu na to, skrabani skla v pondeli rano me presvedcilo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem si pomohl sám, tady:
[/b][/color]
Kód: Vybrat vše
http://www.akcnipneu.cz/pneu/dunlop-sp-winter-sport-3d-195-60-15-zimni/5711574/
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
Hergot miloshu, kde ty to vlastně bydlíš , ty tam snad za chvíli budeš potkávat i tučňáky .milosh píše:O vikendu jdu na to, skrabani skla v pondeli rano me presvedcilo
Tu u nás je skoro furt Jadran ...
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
bydlim na severu jako ty ale o 450km vic na zapad
byla tady mlha a to jsem mel na teplomeru v aute i 0 kdyz jsem jel pracovne smer teplice jeste v 10h dopoledne
byla tady mlha a to jsem mel na teplomeru v aute i 0 kdyz jsem jel pracovne smer teplice jeste v 10h dopoledne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
škoda že tady neni blicí smajl
Oblíbená pneumatika Barum Polaris 2, prodávaná v ceně okolo jedné tisícikoruny, mezi novými plášti skončila na čtvrtém místě ze sedmi. Dobře si vedla při brzdění na suchém asfaltu (v zimě opravdu běžná situace!), výrazně horší to v té samé disciplíně bylo na mokru. Na mokrém povrchu zářného výsledku nedosáhla ani při hodnocení ovladatelnosti.
jestli by nebylo lepší investovat o 800-1000kč víc a koupit zimní pneumatiky (kleber/nokian/goodyear UG7+ atd.)
Oblíbená pneumatika Barum Polaris 2, prodávaná v ceně okolo jedné tisícikoruny, mezi novými plášti skončila na čtvrtém místě ze sedmi. Dobře si vedla při brzdění na suchém asfaltu (v zimě opravdu běžná situace!), výrazně horší to v té samé disciplíně bylo na mokru. Na mokrém povrchu zářného výsledku nedosáhla ani při hodnocení ovladatelnosti.
jestli by nebylo lepší investovat o 800-1000kč víc a koupit zimní pneumatiky (kleber/nokian/goodyear UG7+ atd.)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No tak dobře tady máš ty blicí: .
Testy jsem četl taky a vím jak dopadly. Na druhou stranu jsem Polarisky už měl a byl jsem spokojen (pravda na jiném autě). Brzdička před přechodem - klasika - jeden zastaví a řeťezovka - byl jsem první kdo ubrzdil (naštěstí i ten za mnou), 3 předemnou nee. Bylo to na mokru. U nás jsou v zimě silnice suché a nebo mokré. Když ráno napadne sníh tak je to zázrak, ale mám to 300m k první hlavní městské a ta už je zase suchá . Uvidím, pokud nebudu spokojen - vyměním.
Testy jsem četl taky a vím jak dopadly. Na druhou stranu jsem Polarisky už měl a byl jsem spokojen (pravda na jiném autě). Brzdička před přechodem - klasika - jeden zastaví a řeťezovka - byl jsem první kdo ubrzdil (naštěstí i ten za mnou), 3 předemnou nee. Bylo to na mokru. U nás jsou v zimě silnice suché a nebo mokré. Když ráno napadne sníh tak je to zázrak, ale mám to 300m k první hlavní městské a ta už je zase suchá . Uvidím, pokud nebudu spokojen - vyměním.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Princ William
na Prahu jsou v poho toho furt naděláte s barumkama....pořád lepší než jezdit na letních...což u nás je pořád celkem dost slušná realita....i když letos se to už drobet zlepší nařízením zimní výbavy v určitýhch místechMajla píše:Barumky používám a no problem . Ale v zimě nejezdím, žádné závratné dálky
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO