Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Rossi píše:To aby naši Maďarský spoluobčania nezablúdili, igen.
No jasný, Já jen že mě to překvapilo. A taky mě překvapilo, že se v Komárně nemluví slovensky. Máte tam ale fakt krásně .
Tak to mňa na Slovensku už nič neprekvapuje! Ešte predtým ako sme kúpili Astru som bol v Komárne jednu pozrieť a veru dohodnúť sa sním bola teda velká "sranda"!
Inak väčšinna po slovensky vie len tak neradi hovoria. Inak mám tu vela maďarských kolegov a sú úplne v pohode.
Inak sorry za OT.
Rossi píše:Tak to mňa na Slovensku už nič neprekvapuje! Ešte predtým ako sme kúpili Astru som bol v Komárne jednu pozrieť a veru dohodnúť sa sním bola teda velká "sranda"!
Inak väčšinna po slovensky vie len tak neradi hovoria. Inak mám tu vela maďarských kolegov a sú úplne v pohode.
Inak sorry za OT.
No my když jsme spustili česky, tak oni na nás začali mluvit slovensky, ale koukali na nás tím způsobem jako: Helo oni mluvěj slovensky a ještě nějak divně . Obsluha na termálku nám rozuměla jen pomocí rukou a nohou. Maďarsky neumím ani slovo.
A když už teda OT tak velký: Termálko v Komárně je snad to nejlepší ze všech.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
jako nevadí, já dneska osázel pár aut na porkovišti u nemocnice v Jihlavě sem se divil kolik jich tam bylo
Jen mě štve že mrholilo, ale snad to tu chvilku papír přežil