Spotreba s automatem
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak rekord 6.5L Usti nad Labem/Vyskov + nejaky popojizdeni po Brne a Usti. Jel jsem na klobouka max. 110km/h
Na benzinovy automat MAXIMALNI spokojenost !!!
MYslim ze pokud bych vychytal jeste par rozjezdu a jel plynule celou cestu bylo by to o par desetin nizsi ale to bych musel jet bez zastaveni, cesta na dovcu nekam by byla ok ale to by zase auto bylo nalozeny ted jsme jel sam a jedna cesta v sobotu rano a druha vecer po 20H z Brna, takze dalnice temer prazdna a bez nehod.
MYslim ze pokud bych vychytal jeste par rozjezdu a jel plynule celou cestu bylo by to o par desetin nizsi ale to bych musel jet bez zastaveni, cesta na dovcu nekam by byla ok ale to by zase auto bylo nalozeny ted jsme jel sam a jedna cesta v sobotu rano a druha vecer po 20H z Brna, takze dalnice temer prazdna a bez nehod.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ja za cely tyden na dovce 3 dospely 1 prcek a plnej kufr rovnych 8L, klima tak 1/4cestyGondo píše:Tak tu mám novou spotřebu za celou týdenní dovolenou. 8,4 l/100 km.
Obsazenost 3-4 lidi, kufr zarovnanej bagáží a na střeše 3 kola. Měřeno na vzdálenosti cca 800 km.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zafira 2.2 16V AT
Já jsem měl se Zafirou 2.2 16V v automatu dlouhodobý průměr 9,2. Byl v tom mix město, dálnice, okresky asi tak na třetiny, často s koly na střeše.
- Astra G Caravan Comfort 2.0 DTI (Y20DTH), MT
- Zafira A Elegance 2.2 (Z22SE), AT
- Zafira A Njoy 2.0 DTI (Y20DTH), AT
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem se trosku projel po dalnici 600km, prumer 130-140KM/H a vychazi mi to presne dle noveho PP na 7,4L coz mi prijde good kdybych jel tezce na klobouka tak se to da i pod 6 ale to uz hranici s tim ze vas zacnou predchazet chodci Pri 100km rychlosti by se dalo v klidku 6-6,5 s tempomatem kterej ale nemam takze nic no
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba s automatem
Tak je zima, spotreba sla nahoru ale podle me to neni na automat zadna tragedie, kdyz tady ctu kolik to papa lidem co maj manual v zime a nekdy i v lete jsem v klidu s benzinem
https://www.astra-g.cz/galerie/milosh/
https://www.astra-g.cz/galerie/milosh/
Miloshi, jsem na tom teď se spotřebou v podstatě stejně jako ty. Navíc při současných cenách je to víc než v pohodě
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, uz bych nemenil, komfort a tech par deci navic proti manualu za to stoji
Re:
No jo ale to se moc nesvezeš.Já teda taky nejsem žádnej závodník ale těch 140 si na dálnici dopřávám. Když už tam jsem tak ať si motor zachrochtámilosh píše:Tak rekord 6.5L Usti nad Labem/Vyskov + nejaky popojizdeni po Brne a Usti. Jel jsem na klobouka max. 110km/h
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja bych se rad dozil dalsich vanoc tak jezdim max 130 protoze neni u nas moc useku kde se BEZPECNE da jet vic, natoz aby to bylo povolene
- libor pospisl
Ahoj já mám Zafiru 1.8 automat a při jízdě do práce cca.27km jsem měl spotřebu 8litrů.
Teďkom sní jezdí manželka do školky atd krátký trasy a spotřeba je 9.5 l.
Loni si vzala na dovolenou do Chorvatska v 6 lidech +střešni box a rychlost 130km 7.5l na sto
Tak jsem byl spokojen,akorát cestou tam mě semtam štrejchlo zadní kolo o lem blatníku -docela slušně naložený.
Mám totiš kola 205/65 R15,ale už kupuji 205/60.
Teďkom sní jezdí manželka do školky atd krátký trasy a spotřeba je 9.5 l.
Loni si vzala na dovolenou do Chorvatska v 6 lidech +střešni box a rychlost 130km 7.5l na sto
Tak jsem byl spokojen,akorát cestou tam mě semtam štrejchlo zadní kolo o lem blatníku -docela slušně naložený.
Mám totiš kola 205/65 R15,ale už kupuji 205/60.
Zafira 1.8 Automat ,zaslepený EGR ,elegance vše kromě kůže. Libor Pospíšil
UH-Zlín 6,4l/100km ... teda az po tom, co jsem zajel nove gumy..195/65/15 (Origo zafiracky rozmer)
Kdyz jezdim jak prase, tak se malokdy dostanu nad 10l/100km. Dlouhodoby prumer mam kolem 8,0-8,5l/100km (vetsinou kratke trasy a temer plne nalozeny) takze parada
Kdyz jezdim jak prase, tak se malokdy dostanu nad 10l/100km. Dlouhodoby prumer mam kolem 8,0-8,5l/100km (vetsinou kratke trasy a temer plne nalozeny) takze parada
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Vcera jsem jel az na sever moravy, plne nalozeny, prumer 7,4/100km...spokojenost
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem jel trasu Usti nad Labem - Most, rychlost 90-100km, spotreba 5.9L Asi rekord u me rekl bych. 1.6 16V
Temer celou cestu na tempomat, jsem rad ze ho mam.
Temer celou cestu na tempomat, jsem rad ze ho mam.