Centrál na klíčku
Centrál na klíčku
Zdar. Dnes jsem koupil Zafirku a má jeden problém. Na klíčku je zamykání a odemykání centrálu ale nejde to. Vyměnil jsem baterku v klíčku a pořád to nejde. Nemusí se to nějak spárovat??? Díky moc za info
- Reklama
Jo ja to taky ted delal kdyz jsem menil baterku u druhyho DO a slo to strcil jsem to tam a zamkl tusim a udelalo to cvak cvak a uz to jde jako po masle
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Když nepomůže synchronizace, tak rozebrat DO, a podívat se na desku, jestli nejsou kontakty držáku baterie uvolněné. Pokud ano, tak opatrně přepájet. Pokud jsou v pořádku a pořád DO nefunguje i když dioda (u nových DO už není) svítí, tak na diagnostiku jestli se DO hlásí jednotce. Pokud se nehlásí, tak znovu naprogramovat a pokud ani to nejde tak použít nové DO.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Stáhni si uživatelskou příručku v https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=12 a tam se podívej.
-
Ja som mal ten problem,pripajkoval som kontakty a je to ok.RomanK píše:Když nepomůže synchronizace, tak rozebrat DO, a podívat se na desku, jestli nejsou kontakty držáku baterie uvolněné. Pokud ano, tak opatrně přepájet. Pokud jsou v pořádku a pořád DO nefunguje i když dioda (u nových DO už není) svítí, tak na diagnostiku jestli se DO hlásí jednotce. Pokud se nehlásí, tak znovu naprogramovat a pokud ani to nejde tak použít nové DO.
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
Re:
jen takovej dodatek... nejdriv u jendoho auta uplne vpohode a u druhyho porad nic a pak me napadlo ze jsem mel zavreny dvere .. a hele i u druhyho to slo, nevim jestli to bylo tim ale chce to mit zavreny dvere pri sinchronizaci
Opel astra combi 16 v16 - rv.99
Re:
jestli jsi z ostravska tak vyměnímflidr roman píše:Mam rozbitý mikrospínač na klíčku dá se prosím vyměnit a sehnat nový?
a soráč,teď se dívám na datum
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
-
Re: Centrál na klíčku
Ahojte, dovolím si malinko oživit téma.
Můj problém je: Včera jsem musel v práci vyndat baterku z DO na klíči, abych jí použil do compu. Večer dám doma do klíče novou a ráno jdu k autu. Jak jsem správně předpokládal, dálka nešla. Sedl jsem do auta, zavřel dveře, otočil klíčkem na II, mačkám (a držím) zamčení a nic. Žádné zacvakání zámky. Tak tedy jedu do práce, zamknu ručně. Pak později jdu pro auto, že se na to podívám a jak jsem vyndal klíč z kapsy, tak jsem ze zvyku zmáčkl tlačítko odemknutí a EJHLE, ono to odemklo. A dále to normálně odemyká, zamyká a i druhé zamknutí pro alarm. Můj dotaz: Je to normální? Co udělat, abych věděl, že synchronizace je ready a že mě to nevypeče?
Díky všem za každou pomoc.
Můj problém je: Včera jsem musel v práci vyndat baterku z DO na klíči, abych jí použil do compu. Večer dám doma do klíče novou a ráno jdu k autu. Jak jsem správně předpokládal, dálka nešla. Sedl jsem do auta, zavřel dveře, otočil klíčkem na II, mačkám (a držím) zamčení a nic. Žádné zacvakání zámky. Tak tedy jedu do práce, zamknu ručně. Pak později jdu pro auto, že se na to podívám a jak jsem vyndal klíč z kapsy, tak jsem ze zvyku zmáčkl tlačítko odemknutí a EJHLE, ono to odemklo. A dále to normálně odemyká, zamyká a i druhé zamknutí pro alarm. Můj dotaz: Je to normální? Co udělat, abych věděl, že synchronizace je ready a že mě to nevypeče?
Díky všem za každou pomoc.