II. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 11.10.08
Nazdárek kamarádi,kolegové.
Dneska mi přišel mail s pozvánkou na srazík dne 11.10. ,cili jiz po akci...
Mel jsem pres leto doted moc prace a akci,ze jsem ani na forum nestacil juknout,tak me mrzi,ze jsem tam se svou Astřinou tentokráte chyběl...
Fotky jsou krásný,počasí se vydařilo - paráda.
Defendere: uz mam konecne to kridlo,koncovku a airbrush na vicku od nadrze,tak treba nekde v praci se u metra na parkovisti potkame
Tak snad na jaře bude tradice pokračovat
Dneska mi přišel mail s pozvánkou na srazík dne 11.10. ,cili jiz po akci...
Mel jsem pres leto doted moc prace a akci,ze jsem ani na forum nestacil juknout,tak me mrzi,ze jsem tam se svou Astřinou tentokráte chyběl...
Fotky jsou krásný,počasí se vydařilo - paráda.
Defendere: uz mam konecne to kridlo,koncovku a airbrush na vicku od nadrze,tak treba nekde v praci se u metra na parkovisti potkame
Tak snad na jaře bude tradice pokračovat
- Reklama
Jasně Gabe rád tě uvidím a na novinky se se zvědavostí juknu . No ke srazu, na jaře (někdy březen/duben) bych to zase rád zopakoval, ale to záleží na lidech jestli by byl zájem (i když už teď by to někteří nejraději začali plánovat, a tak to má byť, tak je to správne) a stejně je to ještě daleko
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaro 09 bude ok, myslim ze klido i s "hackama" by to mohlo byt sice jich je 5,5 ale aspon nejaky novy kary tam budouDefender píše:Jasně Gabe rád tě uvidím a na novinky se se zvědavostí juknu . No ke srazu, na jaře (někdy březen/duben) bych to zase rád zopakoval, ale to záleží na lidech jestli by byl zájem (i když už teď by to někteří nejraději začali plánovat, a tak to má byť, tak je to správne) a stejně je to ještě daleko
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Musím pochválit jak Coupátko, tak prdýlkuSendik píše:Koukám, že člověk tu chvílku není a už se tu rozebírají zajímavé věciDark píše:Ke komu ta prdýlka patří?
Tak to budu muset uvést na pravou míru ta "prdýlka" patří opravdu do coupátka, které má barvu " saten blau "
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
Každopádně na tomto srazu jsem slyšel SUPER hlášku, kterou jsem ještě na žádném jiném neslyšel
Já: Zdravím, já jsem AstraMan.
Gallo: AstraMan? To seš tak malej?
Rád jsem Vás poznal, pokud to výjde, tak i příště bych se rád účastnil bezva srazu... A tentokrát snad i s kempem
Já: Zdravím, já jsem AstraMan.
Rád jsem Vás poznal, pokud to výjde, tak i příště bych se rád účastnil bezva srazu... A tentokrát snad i s kempem
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Až na to, že Gallo tam nebyl...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
To jste si asi volali
Moje Astrina 1,7DTi
...to je mi nějak povědomý čéééče...AstraMan píše:Já: Zdravím, já jsem AstraMan.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Jeeeeee sorry... Máte pravdu byl to SLAG Vím s kým jsem mluvil, ale popletl jsem si NICK Tak hlavně že se to už vyřešilo
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi