Chromované obroučky ovladačů vytápění

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Marky

Příspěvek od Marky » 07 čer 2006, 18:31

Ze by se dalsim poznavacim znamenim clenu klubu Astra-G staly krome pouzdra na bryle i chromovane krouzky :D . Po dovolene si je take objednam, protoze se mi to libi, skoda, ze nekdo nema nejake detailnejsi fotky.

Pro Pepcu: neboj tak zle to se mnou nebude, manzelka je tolerantni a dve deti jiz mame, takze uz nejsem urcen na chov :lol: :lol: :lol: .

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 07 čer 2006, 18:51

Marky píše:Ze by se dalsim poznavacim znamenim clenu klubu Astra-G staly krome pouzdra na bryle i chromovane krouzky :D . Po dovolene si je take objednam, protoze se mi to libi, skoda, ze nekdo nema nejake detailnejsi fotky.

Pro Pepcu: neboj tak zle to se mnou nebude, manzelka je tolerantni a dve deti jiz mame, takze uz nejsem urcen na chov :lol: :lol: :lol: .
budiž ti přáno,ale stejně,přiznej se zda jsi jí to taky pustil,jak to okomentovala,no a ty kroužky,tady přeci již bylo možno se juknout jak vypadají v přístrojovce,jen to kolem topení tu nebylo,no až to udělám,tak snad to někdo vyfotí,ale to nebude zas tak rychle :oops: ale jdu do toho :wink:

Marky

Příspěvek od Marky » 07 čer 2006, 19:11

No nevim ta fotka mi prijde dost mizerna, spis je jen videt, ze to tam je. Jde mi hlavne o to jak to bude podobne s originalem, aby to nebylo moc odlisne az to tam dam. Tobe to Pepco bude jedno, protoze si beres i ty budiky a tak mas jistotu, ze to bude stejne.

Samozrejme jsem ji to jeste nepustil, necham si to az na vhodnou dobu :wink: .

M&R

Příspěvek od M&R » 07 čer 2006, 19:12

Zigi píše: Ted jedine vino bile a obcas i cervene!
Když už víno, tak zásadně červený. A to proto, přesně jak říkal PAN HEREC Miroslav Horníček, když pijete bílé, čůráte, bílé. Když pijete červené, čůráte taky bíle, což znamená, že z toho vína ve Vás určitě něco zůstalo! :P :P
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

pepca

Příspěvek od pepca » 07 čer 2006, 19:23

Marky píše:No nevim ta fotka mi prijde dost mizerna, spis je jen videt, ze to tam je. Jde mi hlavne o to jak to bude podobne s originalem, aby to nebylo moc odlisne az to tam dam. Tobe to Pepco bude jedno, protoze si beres i ty budiky a tak mas jistotu, ze to bude stejne.

Samozrejme jsem ji to jeste nepustil, necham si to az na vhodnou dobu :wink: .
no jestli jsi je kupoval z těch autodoplnků,tak tam hned pod těma kroužkama do přístrojovky jsou i ty na ten středový panel,tudíž jsou ze stejného materiálu,tak to bude stejné :wink:

Marky

Příspěvek od Marky » 07 čer 2006, 19:26

M&R píše:
Když už víno, tak zásadně červený. A to proto, přesně jak říkal PAN HEREC Miroslav Horníček, když pijete bílé, čůráte, bílé. Když pijete červené, čůráte taky bíle, což znamená, že z toho vína ve Vás určitě něco zůstalo! :P :P
Souhlasim s Vama a o chlup vice s M&R, take spise preferuji cervene napr. Cabernet Savignon, Merlot atd. a nejlepe z jizni polokoule :D .

Marky

Příspěvek od Marky » 07 čer 2006, 19:28

pepca píše:no jestli jsi je kupoval z těch autodoplnků,tak tam hned pod těma kroužkama do přístrojovky jsou i ty na ten středový panel,tudíž jsou ze stejného materiálu,tak to bude stejné :wink:
Ja ty krouzky na budikach mam original, proto trocha te neduverivosti :wink: .

pepca

Příspěvek od pepca » 07 čer 2006, 19:30

Marky píše:
pepca píše:no jestli jsi je kupoval z těch autodoplnků,tak tam hned pod těma kroužkama do přístrojovky jsou i ty na ten středový panel,tudíž jsou ze stejného materiálu,tak to bude stejné :wink:
Ja ty krouzky na budikach mam original, proto trocha te neduverivosti :wink: .
hmmm,tak to budeš holt mušet poškat,nejdříve to u někoho porovnat 8) :(

Marky

Příspěvek od Marky » 07 čer 2006, 19:35

pepca píše:hmmm,tak to budeš holt mušet poškat,nejdříve to u někoho porovnat 8) :(
Co se Ti stalo, Tobe vypadl zub, ze sislas? :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 07 čer 2006, 20:36

Marky píše:
pepca píše:hmmm,tak to budeš holt mušet poškat,nejdříve to u někoho porovnat 8) :(
no jo,koušl šem še do jašyka,kurna ty máš postřech :wink: :lol: :lol: :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 07 čer 2006, 20:40

Anonymous píše:
Marky píše:
no jo,koušl šem še do jašyka,kurna ty máš postřech :wink: :lol: :lol: :wink:
:oops: šem byl já,kurna,už zasejc,to přihlášení nejde,béé :oops: :(

Princ William

Příspěvek od Princ William » 07 čer 2006, 20:58

M&R píše:
souhlas. jedine cervene nebo plzen kdyz jsem z ty plzne :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 08 čer 2006, 07:54

Je jedno jestli je bílé nebo červené, hlavně když je hroznové a né litry ale kila!!! :lol: :lol: :lol:

ml0k

kruhy

Příspěvek od ml0k » 20 čer 2006, 13:54

doporucuju nekupovat krouzky kolem ovladacu topeni - objednal sem oboji - i pristroje a z tech ovladacu sem to nakonec sundal. kvalita tech krouzku nic moc a navic pres ne neni vidte symboli na tech ovladacich. sice to kazdy zname, ale blbe to vypada. v budicich je to ok, ale matne by byly jeste lepsi.

Lysek Vladimír
Kontaktovat uživatele:

chrom kroužky

Příspěvek od Lysek Vladimír » 20 čer 2006, 17:03

To je sice dobrá rada je nekupovat, ale nenapsal jsi u koho a kdo je výrobce! To je dosti důležité :lol: :lol: :lol:

Odpovědět