ja tam mam imitaci dreva tak me by se to tam ani nehodiloZigi píše:PS:me se ty obroucky taky nelibyTOMHAJ píše:nevim,kolem toho topeni bych to asi nedaval-muj nazor
Chromované obroučky ovladačů vytápění
- Princ William
- Reklama
For Zigi..
For Zigi...Me se chrom v interieru moc nelibi!
Myslím, že by to bylo strašně smutné, kdyby se nám všem líbilo to samé. Jen si to zkuste představit. Jde přeci o vkus každého.
Valda.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
- Princ William
Re: For Zigi..
me se treba libi ty vokolo budiku. ty planuju tam datvalda píše: Myslím, že by to bylo strašně smutné, kdyby se nám všem líbilo to samé. Jen si to zkuste představit. Jde přeci o vkus každého.
Valda.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Panove, prekvapujete me, toto bych od Vas necekaval . Samozrejme takto to u nas doma neprobiha a do lednice lezu jen pro jidlo pripadne pivo. Lednice je majetek manzelky, jeste bych ji pak musel umivat, kdyz se namrazi . Jinak ta slecna/pani by stala za hrich.Zigi píše:No Marky,tady se na to mrkni a chran te buh to taky tak delat!!!!
http://storage.dssk.cz/download.php?log ... 614&lng=cs
Osobne se mi ty male chromove krouzky libi, asi je to tim, ze uz mam originaly na budicich a je to efektni, hlavne v noci a za sera, kdyz se v tom odrazi svetlo z podsviceni. Casem si je tako poridim.
foufám,že jsi mu neprozradil,odkud vítr fouká...))))))Zigi píše:Davam to sem jeste jednou
http://storage.dssk.cz/download.php?log ... 617&lng=cs
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc!
tak jsem se dneska byl ptat v oplu na tu cenu tech obroucek a stoji cca 830kc...ale vtech autodoplncich je ta cena mnohem lakavejsi,takze diky za radu,sam bych to tam asi nenasel
Re: For Zigi..
Taky jsem si je chtel dat kolem budiku, ale na cernych budicich se mi moc nelibily.... tek jsem planoval koupit bile polepy budiku a ramecky, aby to vypadalo, tak, jak se mi to libi... ale nakonec jsem zjistil, ze mi nebudou svitit cisla a jen okoli... takze jsem na konec jen zmenil podsvetleni kompletne a je to...Princ William píše:me se treba libi ty vokolo budiku. ty planuju tam datvalda píše: Myslím, že by to bylo strašně smutné, kdyby se nám všem líbilo to samé. Jen si to zkuste představit. Jde přeci o vkus každého.
Valda.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
to video si pouštěj při sednutí na židli,hlavně to neukazuj drahé polovičce,nebo vlastně ano,možná si přidělá na ledničku,mrazák zámečkyMarky píše:Pravda, obcas se to stat muze, ale snazim se byt dobry manzel - proto se stridame na zidli u pocitace.Zigi píše:Tak abys ji nezanedbaval kvuli internetu
jsem byl já,tak nevím proč zaškrtávám to automatické přihlášení,jak se nepodívám,nepřihlásím,tak je z toho anonym.Anonymous píše:souhlasím,je to leštěný hliník,já již pracuji na objednávce objednám obojí zároven,jen se stále děsím toho rozebrání tý přístrojovkyR.A.Y. píše:to SyncMaster a nemáš foto? Jinak s těch autodoplňků jsem si kupoval kroužky kolem budíků (ty co jsou v odkazu) a pro váhavé je to opravdu hliník....