Sraz v Lánech u Prahy - 08.07.2006
-
Sraz v Lánech u Prahy - 08.07.2006
SRAZ ASTER G
KDY: 8.7.2006 VE 13.00 HOD.
KDE: PARKOVIŠTĚ U MUZEA CLASSIC LÁNY
CO SE BUDE DÍT:
8.7.2006
· 12.30-13.00 PŘÍJEZD NEJKRÁSNĚJŠÍCH AUT NA SVĚTĚ OPELŮ ASTER G
· 13.00 – 17.30
SPOLEČNÝ PRŮJEZD ASTER G LÁNY AŽ KE STARTU „RZ“
KRÁTKÁ „RZ“ PODLE KATEGORIÍ MOTORU,
POKEC, VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ A CHVÁLENÍ SI VLASTNÍCH AUT.
· 17.31 – OSTRÝ ODJEZD DO KEMPU RIVIERA ZBEČNO
· 17.45 – UBYTOVÁNÍ VE STANECH
· 18.45 – ZAČÁTEK NEKONEČNÉ „G“ PAŘBY VČETNĚ GRILOVÁNÍ
· 23.59 – OFICIÁLNÍ UKONČENÍ 1.DNE SRAZU
9.7.2006
· 0.01 – ZAČÁTEK DRUHÉHO DNE SRAZU…….
VŠEM ÚČASTNÍKŮM DOPORUČUJEME PŘED ZAČÁTKEM SRAZU NÁVŠTĚVU MUZEA SPORTOVNÍCH VOZŮ V LÁNECH, POŘÁDNĚ SE TAM NAMLSÁTE.
REZERVACE UBYTOVÁNÍ V KEMPU RIVIERA ZBEČNO BUDE ZAJIŠTĚNA – po předchozích nahlášení účasti
Svoji účast mi prosím nahlašte na tel.602 524 141
SILVER HORNET
KDY: 8.7.2006 VE 13.00 HOD.
KDE: PARKOVIŠTĚ U MUZEA CLASSIC LÁNY
CO SE BUDE DÍT:
8.7.2006
· 12.30-13.00 PŘÍJEZD NEJKRÁSNĚJŠÍCH AUT NA SVĚTĚ OPELŮ ASTER G
· 13.00 – 17.30
SPOLEČNÝ PRŮJEZD ASTER G LÁNY AŽ KE STARTU „RZ“
KRÁTKÁ „RZ“ PODLE KATEGORIÍ MOTORU,
POKEC, VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ A CHVÁLENÍ SI VLASTNÍCH AUT.
· 17.31 – OSTRÝ ODJEZD DO KEMPU RIVIERA ZBEČNO
· 17.45 – UBYTOVÁNÍ VE STANECH
· 18.45 – ZAČÁTEK NEKONEČNÉ „G“ PAŘBY VČETNĚ GRILOVÁNÍ
· 23.59 – OFICIÁLNÍ UKONČENÍ 1.DNE SRAZU
9.7.2006
· 0.01 – ZAČÁTEK DRUHÉHO DNE SRAZU…….
VŠEM ÚČASTNÍKŮM DOPORUČUJEME PŘED ZAČÁTKEM SRAZU NÁVŠTĚVU MUZEA SPORTOVNÍCH VOZŮ V LÁNECH, POŘÁDNĚ SE TAM NAMLSÁTE.
REZERVACE UBYTOVÁNÍ V KEMPU RIVIERA ZBEČNO BUDE ZAJIŠTĚNA – po předchozích nahlášení účasti
Svoji účast mi prosím nahlašte na tel.602 524 141
SILVER HORNET
1.8 16V Hatch 2001
- Reklama
-
Aha, já myslel že to bude nějakej Megasraz, že to pořádaj nejací organizátoři od Adama....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Když tak koukám na statistiku srazu v Lánech https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... sc&start=0
tak to je slabota.....
tak to je slabota.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- Princ William
SRAZ nebo NESRAZ???
Nechci nikomu brát iluze, ale většina lidí, co by sem jelo, bude v létě na dovolené a nebo bude mít už, lidově řečeno, vybráno. Protože o víkend dozadu se bude konat Hradec a na ten jezdí skoro všichni, když mohou.
Tam bychom se také mohli scuknout..., ale vždy je to o domluvě. Já osobně bych jel i na Lány, protože to mám z Prahy, kde dělám, jen kousek. Ale co říkáte vidět se i v Hradci? O Mimoni také nikdo nepřemýšlel, že by na jaře nejel a bylo tam narváno, jelikož je to skvělý sraz. Byl jsem tam za kamarády z Octávia klubu a těch se právě sešlo jako much...jen se domluvit. Možná by stálo za to udělat nové téma. Hradec2006...kdo jede??? Co vy na to?
Valda.
Tam bychom se také mohli scuknout..., ale vždy je to o domluvě. Já osobně bych jel i na Lány, protože to mám z Prahy, kde dělám, jen kousek. Ale co říkáte vidět se i v Hradci? O Mimoni také nikdo nepřemýšlel, že by na jaře nejel a bylo tam narváno, jelikož je to skvělý sraz. Byl jsem tam za kamarády z Octávia klubu a těch se právě sešlo jako much...jen se domluvit. Možná by stálo za to udělat nové téma. Hradec2006...kdo jede??? Co vy na to?
Valda.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
- Zdeněk Lbc
to je zas nějakej mega sraz co tam bude 1250 favoritů a 4 astryZdeněk Lbc píše:Asi jsem mimo mísu, nevím co se děje v Hradci? Žeby další sraz?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
co to.... helejdte, nebudem poradat milion malejch srazu o kterejch nebude pulka lidi vedet... to mi prijde jako hloupost.
Ja do Lan klidne pojedu, do Hradce jedu 100% ale na 80% ne svym autem pac budu mit po zkouskach a budu se chtit napit a kdyz se rozpiju tak pak strizlivym tak tejden a do mimone v sprnu jedu taky na 100% takze kdo budete chtit dat scuka.... jsem tu jen pro vas
Ja do Lan klidne pojedu, do Hradce jedu 100% ale na 80% ne svym autem pac budu mit po zkouskach a budu se chtit napit a kdyz se rozpiju tak pak strizlivym tak tejden a do mimone v sprnu jedu taky na 100% takze kdo budete chtit dat scuka.... jsem tu jen pro vas
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Vzhledem k tomu, že jste tuneři, myslel jsem, že jezdíte na nejvější akce u nás, jako je Mimoň nebo Hradec Králové. Mrkněte na toto. http://www.tuningparty.cz
Loni tam bylo 10.000aut, takže mazec. Samo, že jsem tam našel i nějaké krásné Astry a Oplíky . Je tam ale dost lidí i zvenčí.
Valda.
Loni tam bylo 10.000aut, takže mazec. Samo, že jsem tam našel i nějaké krásné Astry a Oplíky . Je tam ale dost lidí i zvenčí.
Valda.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
-
- Kontaktovat uživatele:
byl si ted na ty jarni mimoni? jezdis i na naky mensi srazecky? mimon a hradec jsou hodne komercni, ale jezdej tam fakt pekny kousky .... obzvlast na letni mimon.... mlask uz se zase tesim... yeahvalda píše:Vzhledem k tomu, že jste tuneři, myslel jsem, že jezdíte na nejvější akce u nás, jako je Mimoň nebo Hradec Králové. Mrkněte na toto. http://www.tuningparty.cz
Valda.
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ehm to mel bejt vtip viiis ja rada spim v aute, zkouknu film a usnu hnedka... neuveritelne pohodlny autoLuky píše:To je ale blba vymluva, spat se da i v autiku.xpolstarekx píše:btw.... mam problem nemam stan
A kdyby ti to prislo nepohodlny, klidne ti stan pujcim... kde lehnu, tam usnu
Tak mě tu máte