Je to u znamych, takze v pohode. Diodovy mostik byl kontrolovan jako prvni vec a nic, takze zrejme skutecne to servo. To je radosti. Snad se najde nejake funkcni, co vydrzi aspon rok. Nove porizovat nebudu.spermin píše:no, taky tam jsou bazilišci, snad nebudou chtít vydělatRixo píše: spermin, : auto uz mam v servisu nic merit nemuzu, kazdopadne snad vedi, co delaji. To servo pry nadmerne vyzira baterku = ztuhnuti rizeni, spatne startovani, kvuli vybijene baterce. Jsem laik, ale takhle to dava smysl. Kdyby to bylo neco jineho snad by to zjistili. Ani diagnostika nic neukazala.
Ruzne problemy a ted nestartuje
- Reklama
Tak jsem si to nechal opravit, vymenene servo + nejakej jeden kabel, vse bylo asi tejden ok. Pak se to objevilo znova.
Rozsviti se kontrolka ABS, zhasne, nejde skoro zatacet a po vypnuti motoru auto uz zase nejde ani nastartovat, ani se neprotoco, jen to cvakne. Nechapu. Vyhodil jsem zbytecne prachy za "opravu" a porad nevim co s tim je
Rozsviti se kontrolka ABS, zhasne, nejde skoro zatacet a po vypnuti motoru auto uz zase nejde ani nastartovat, ani se neprotoco, jen to cvakne. Nechapu. Vyhodil jsem zbytecne prachy za "opravu" a porad nevim co s tim je