Ovladanie sklonu prednych svetiel
- Reklama
mně tohle povídej,jak tam je něco co nechodí jak má,tak mně to se....,stačila ta blbá žárovka na podsvícení knoflíků ve středovém panelu,měl jsem strach se v tom vrtat,ale mně tak vadilo že ten knoflík nesvítí,neodolal jsem,pak uvolněná klika ve dveřích,zasejc strach rozkuchat tapec,nebo plastový prách,utržený držáky,špatně seděl,taky jsem to dělal,přední zástěrky,nefunkční zadní prostřední pás,motůrky světel atd,blbosti,náročnější to okolo,ale vadilo mně že to nefungovalo,musel jsem to prostě udělat.TOMHAJ píše:no,u me na STK nekontroluji naklapeni,ale stejne chci,aby to vse bylo ok,jsem strasny PUNTICKAR !
to jsme tedy dva! Kluci jsou asi vetsi puncickari nez zensky.Jinak jsem dnes mrknul na ty plisky v ovl. motorku a zjistil,ze nic.Prohodil jsem je na druhe svetlo-moturek sel,tak je to preci jen nekde v privodnim kabelu.Ted ale zjistit,kterej z tech tri kabliku to je?Mate nekdo napad??Nebo to strihnu cele a nastavim ted 15cm ale pak zase nevim,jak to zasvorkovat do zasuvky-holt starosti.
tak to je tedy pešek,není to pouze v té koncovce?nebo nemá každý motůrek svojí pojistku?jen se ptám,taky se v tom nevyznámTOMHAJ píše:to jsme tedy dva! Kluci jsou asi vetsi puncickari nez zensky.Jinak jsem dnes mrknul na ty plisky v ovl. motorku a zjistil,ze nic.Prohodil jsem je na druhe svetlo-moturek sel,tak je to preci jen nekde v privodnim kabelu.Ted ale zjistit,kterej z tech tri kabliku to je?Mate nekdo napad??Nebo to strihnu cele a nastavim ted 15cm ale pak zase nevim,jak to zasvorkovat do zasuvky-holt starosti.
- Princ William
-
Re: Ovladanie sklonu prednych svetiel
Viem, že je to tu už stará téma, ale mám taký problém, mám opel astra G 1.6 8V a oba motorčeky funkčné, ale pôvodný majiteľ vytiahol zo svetiel z nejakého dôvodu motorčeky, ale neosadil ich tam tak ako majú byť do tých ušiek vo svetle a tým pádom sa nedajú nastavovať. Viete mi poradiť, že ako ich je tam možné nasadiť správne? Svetlá mi svietia moc do hora a oproti idúci vodiči ma vyblikujú, lebo ich to oslepuje.
Musíš si vymontovat patice žárovek, pak strčit prst do paraboly a přitáhnou si ji směrem k sobě, v otvoru pro motorek je na ní drážka, do které zboku zasuneš kuličku z motorku.. dělá se to docela na prd, ale jde to. A nezapatlat si parabolu zevnitř, nejlíp přes čistý hadřík nebo mít rukavici.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
Akurát som skúšal a podarilo sa mi to celkom jednoducho a nedal som von ani žiarovky a ani svetlá som chvála bohu nemusel montovať dole. Stačilo len chytiť zástrčku do ktorej idú káble na žiarovku H7 a pridvihnúť ju smerom hore, tým pádom sa ten zobáčik do ktorého ide tá gulička motorčeka povytiahne von a pekne ide nasadiť ale z vnútornej strany od chladiča, od strany kde je smerovka to nejde.