Pozor na firmu Auto Belák
VOJTA = P....
Nechápu proč tady auto-belak pomlouváte, jen proto, že se nějakej trouba projel par kilometru a auto mu někdo vyfoukl dřív, jako že by ten prodejce čekal než si to nějaký úchyl koupí nebo ne a poslal do pr.. jistého zákazníka??? Tak to by byl asi fakt magor, já jsem obchodní taky s auty a udělal bych to samé!!! Mějte se... auto-b
Naposledy upravil(a) auto-b dne 04 říj 2008, 00:02, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VOJTA = P....
a helemese kluci o vlku a vlk už je tadyauto-b píše:KOUKÁM NA VAŠE FÓRUM, A TOHO CO SI ŘÍKÁ "VOJTA" BYCH RÁD POTKAL, KLIDNĚ MU TU CESTU NA OPEL CORSA PROPLATÍM, STEJNĚ BY JI TAKOVÝ M...R NEKOUPIL, ALE MOHL BY DOSTAT ASPOŇ RÁNU PALICÍ DO HLAVY - HOLD NĚKDO JE FAKT HOV..O A NEMÁ NIC JINÉHO NA PRÁCI, NEŽ SEDĚT DOMA U PC A ČMRKAT NESMYSLY.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VOJTA = P....
Tak jestli tohle je opravdu projev majitele firmy, tak pak nechápu jak ještě může existovat. I když v bordelu týhle republiky je krysám vstup povolen .auto-b píše:KOUKÁM NA VAŠE FÓRUM, A TOHO CO SI ŘÍKÁ "VOJTA" BYCH RÁD POTKAL, KLIDNĚ MU TU CESTU NA OPEL CORSA PROPLATÍM, STEJNĚ BY JI TAKOVÝ M...R NEKOUPIL, ALE MOHL BY DOSTAT ASPOŇ RÁNU PALICÍ DO HLAVY - HOLD NĚKDO JE FAKT HOV..O A NEMÁ NIC JINÉHO NA PRÁCI, NEŽ SEDĚT DOMA U PC A ČMRKAT NESMYSLY.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
auto-b: K tomu sa musím vyjadriť aj ja, lebo mi to nedá. Toto fórum má pravdepodobne za cieľ skôr poradiť ako osočovať. Odhliadnúc od toho či Vojto pravdu alebo nie, ešte som tu nečítal príspevok tak agresívny. Už len skutočnosť, že používaš veľké písmena a bold je urážajúca. Ak si zástupca Auto Belák, kľudne môžeš argumentovať a možno sa Ti Vojto ozve a vyjasnite si to, ale svojim prejavom len nahrávaš skutočnosti, ktorú Vojto tvrdí. Dobrý obchodník sa na takúto úroveň nikdy nezníži.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja si spis myslim ze nekdo tady vystupuje jako tato firma ale je to jen nekdo z fora, nebudu jmenovat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
je to chudák, ten už se neozve, a jestli je to někdo tady z fóra, tak je taky chudák, nevidím důvod, proč by se jinak schovával za jiný pseudonym
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
Takové jednání je opravdu na ránu. Ale bohužel to dnes není nic neobvyklého.
Já mám třeba zase opačnou zkušenost a to s firmou Auto Sitta. Našel jsem si u nich auto. V pondělí zavolal, že bych v sobotu přijel na čumendu. Ve čtvrtek jsem volal pro jistotu znova, mám to něco kolem 300km, chtěl jsem mít jistotu. Byl jsem ujištěn, že dohoda platí a v sobotu bylo auto připravené. Jednání naprosto bez jediného problému. Navíc se mnou vedli stalý telefonický kontakt, dokud jsem neměl doma doklady. To už se dneska vidí opravdu málo.
Já mám třeba zase opačnou zkušenost a to s firmou Auto Sitta. Našel jsem si u nich auto. V pondělí zavolal, že bych v sobotu přijel na čumendu. Ve čtvrtek jsem volal pro jistotu znova, mám to něco kolem 300km, chtěl jsem mít jistotu. Byl jsem ujištěn, že dohoda platí a v sobotu bylo auto připravené. Jednání naprosto bez jediného problému. Navíc se mnou vedli stalý telefonický kontakt, dokud jsem neměl doma doklady. To už se dneska vidí opravdu málo.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/