Pealova SPORT krasavice- X16XEL Caravan
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
pealss píše:chtel bych moc podekovat manli2 a tady je muj kombajn
p.s. vypada cisty ale byl spinavej jak ......
dik MANLI2
Móóóóóóóc pěkná vypadá že má moc fajnovej láček, to ten můj je pěkně seškrábanej A co je to za motor? výbava atd.... ? Jinak chválím. A ty budíky a sedačky..
Tak to jsem zase já....
no motor je tam 1,6 16v 101PS jinac ma to na dverich napsany sport tak nevim ale ma to predni el. a vyhrivana zrcatka vyhrivane predni okno a okna v kufru jinac 2airbagy elektricke predni okna a barva peknna ale tak ysem tam je skrabanec a kdyz jedu za rodinou cca 96 km tak to zere necelejch 6 litru ale to jedu tak max110 km/h a rok v. 99 a najeto 70 000km klidne si zvetsete ty budiky a tam uvidite celkovy stav najetych km! dekuju ovsem za kladne ohlasy
4 811018: tak trosku sesoupany to je docela skoda
kdo vi jestli .......
no určitě to nemá vyhřejvání předního okna!? a boční okna v kufru taky ne, jestli k nim vedou nějaký kabely tak jsou od alarmupealss píše:no motor je tam 1,6 16v 101PS jinac ma to na dverich napsany sport tak nevim ale ma to predni el. a vyhrivana zrcatka vyhrivane predni okno a okna v kufru jinac 2airbagy elektricke predni okna a barva peknna ale tak ysem tam je skrabanec a kdyz jedu za rodinou cca 96 km tak to zere necelejch 6 litru ale to jedu tak max110 km/h a rok v. 99 a najeto 70 000km klidne si zvetsete ty budiky a tam uvidite celkovy stav najetych km! dekuju ovsem za kladne ohlasy
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz