Elektroschemy
- Reklama
Mam alarm z USA a chcem ho namontovat. Je v anglictine a nema schcemu zapojenia len popis.
[/img] [/img]
Vraj sa zapaja pri vodicovi z A stlpiku, alebo sa da aj z centralneho. Ja by som chcel z centralneho. Potrebujem vediet farbu kabla a pin.
červený +12V
biely (cez diodu?) smerovky +
oranžový imobilizer
modrý 5 dvere -
žltý spinacia skrinka asi 15 +
čierny kostra -
zeleny alebo? fialový dvere -+?
Zatial asi tolko co by som potreboval. Potom by som sa popripade este nieco opytal. Vdaka
[/img] [/img]
Vraj sa zapaja pri vodicovi z A stlpiku, alebo sa da aj z centralneho. Ja by som chcel z centralneho. Potrebujem vediet farbu kabla a pin.
červený +12V
biely (cez diodu?) smerovky +
oranžový imobilizer
modrý 5 dvere -
žltý spinacia skrinka asi 15 +
čierny kostra -
zeleny alebo? fialový dvere -+?
Zatial asi tolko co by som potreboval. Potom by som sa popripade este nieco opytal. Vdaka
OPEL ASTRA CARAVAN 1.7 DTI r.v.2001
Centrál máš pekne rozkreslený v schémach. Treba však porovnať so skutočnosťou, lebo tam nie sú všetky modely áut. Každý kábel je popísaný odkiaľ, kam vedie, prierez a farba. Riadiaca jed. centrálu je označená A12/A13 (ak je s alarmom), sú tam aj čísla pinov. Fyzické rozmiestnenie pinov a vzhľad konektorov, to si treba stiahnúť CD s dokumentáciou alebo niekoho poprosiť. Vysvetlivky k cetlíkom (napr. DWA - alarm) na kábloch je v knihe "Jak na to?".
Keď ale nemáš dosť skúseností, radšej to daj niekomu urobiť.
Keď ale nemáš dosť skúseností, radšej to daj niekomu urobiť.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Trpezlivosť...
... nerozumiem, čo sa pýtaš napr. "modrý 5 dvere - "
+12V je červený, ale ak v aute nebolo poplašné treba ho priviesť na F2 normálne je to X61/18
imobilizér je hnedo-fialový X61/23
15,16 sú dverové kontakty sivý a sivo biely
19 hnedo fialový - výstražné svetlá
...zatiaľ toľko.
... nerozumiem, čo sa pýtaš napr. "modrý 5 dvere - "
+12V je červený, ale ak v aute nebolo poplašné treba ho priviesť na F2 normálne je to X61/18
imobilizér je hnedo-fialový X61/23
15,16 sú dverové kontakty sivý a sivo biely
19 hnedo fialový - výstražné svetlá
...zatiaľ toľko.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.