a stále je nabízí k prodejikulda píše:no jo, noMajla píše:prodával
Možná "náhrada" origo poklic
- Reklama
Já jsem si koupil levně alu 15" na zimu,sice odřené od obrubníku a spuchřely lak ,ale jinak v pohodě.Starý lak sem odstranil. Základ na hlinik,plnič,nato metla a mám pokoj od shánění nějakých poklic.Poklice múžete zabezpečit jak chcete,ale proti nenechavým zmr.úm neuchranitelné. Do alu mám kvalitní bezpečáky (žádné za 400,-) a mám klid. A muže byt i sůl
STŘIBRNÁ ASTRA G 2.0Di rok98,5dv 4xairbag, 4x el.okna, klima, tempomat, 17"al
banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
Tak to si mně dostal,sem to předběhnul. Metlu na to budu dávat zítra,zítra to nafotím a hned vložímlangdon2 píše:Mohol by si sem dat nejake foto ako vyzeraju tie tvoje alu teraz?Po tej procedure?
bo mojim by sa to tiez uz zislo....diiik
STŘIBRNÁ ASTRA G 2.0Di rok98,5dv 4xairbag, 4x el.okna, klima, tempomat, 17"al
banur@seznam.cz
banur@seznam.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na aukru prodávají "zubatky" sadu za 600 a je to tam docela často. Ale já ze ně dám max 400. Za sadu. Taky je chci.... Vypadají nejlíp ze všech na Astrách.kulda píše:No vida! Sympatizant Vyšly na 500/sada. Za to samé jsem prodal ty mé.Gallo píše:Na kolik Tě přišli? Docela se mi to líbí
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
to Karlos.77: z vnitřní strany je v prostřed poklice lem asi 8cm v průměru a do 2cm na výšku, který je u škodovek kolem šroubů. Ten je třeba natvrdo ulámat, jinak tam nejdou. Pak je to v pohodě a drží, alespoň podle mě ještě víc, než origo.
to Rados 92: je možné, že na aukru se objevují, tam se objevuje ledacos, ale zrovna tyto a často...no...A 400 bys dal max? Tak to ti přeju, ať takové najdeš. Na které jsem SEM-TAM narazil, za ně chtěli 800.- a stav - bez komentáře. Přijde mi, že někteří "opláci" neví, co by za některé díly chtěli... A ještě hodně jeté!
A taky mám pocit, že pár věcí z Astry G je tzv. TOP a cena bude vždy vyšší a bez problémů se za ni prodá, takže nebude důvod slevňovat, jako např. zmiňované "zubatky", VDO CD, roleta, MIDy,....
Takže ještě jednou přeji úspěšný lov.
A hlavní, co bych chtěl všem dodat je, že v žádném případě nechci tyto nebo jiné poklice vyzdvihovat nebo říkat, že jsou jako origo! Jen, že mi přišly podobné a že mi přijdou oproti jiným super a Astře sluší. O No-nejmkách ani nemluvě. To je vše!
to Rados 92: je možné, že na aukru se objevují, tam se objevuje ledacos, ale zrovna tyto a často...no...A 400 bys dal max? Tak to ti přeju, ať takové najdeš. Na které jsem SEM-TAM narazil, za ně chtěli 800.- a stav - bez komentáře. Přijde mi, že někteří "opláci" neví, co by za některé díly chtěli... A ještě hodně jeté!
A taky mám pocit, že pár věcí z Astry G je tzv. TOP a cena bude vždy vyšší a bez problémů se za ni prodá, takže nebude důvod slevňovat, jako např. zmiňované "zubatky", VDO CD, roleta, MIDy,....
Takže ještě jednou přeji úspěšný lov.
A hlavní, co bych chtěl všem dodat je, že v žádném případě nechci tyto nebo jiné poklice vyzdvihovat nebo říkat, že jsou jako origo! Jen, že mi přišly podobné a že mi přijdou oproti jiným super a Astře sluší. O No-nejmkách ani nemluvě. To je vše!
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jen ještě k té ceně. Ona originál stojí v Opelu jedna okolo 600, tak 800 za sadu není moc, ale mám trošku jinou představu o ceně a penězích a znám jejich cenu. Tak proto max400. A takové nenajdu, proto jsem taky udělal s poklicema co jsem udělal.... Al eto je fuk. Přijde mi jen že 800 za sadu - nerovná se to výrobní ceně....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1