Smola nebo smůla ?
Smola nebo smůla ?
Tak mám smůlu že mám smolu. Bohužel borovice pod kterou jsem nucen často parkovat kape. Poraďte čím vyčistit sklo od smoly ? Dík.
Opel Astra G Caravan 1.6 16v Sportive tm. zel.metla
- Reklama
Benzín ale s citom. Ak sú tam škrabance, tak C6000 riedidlo. Mierne škarabance dokonca zahladí. Ja som na novom aute pri cúvaní chytil drevený kolík natretý asi luxolom. Trčal 20 cm zo zeme a nárazník to schytal na boku. Vyzeralo to veľmi zle. Zobral som handru trochu riedidla a rýchlo som to raz, dvakrát pretrel a bolo to preč. Ostala len 5x2 mm rýha, čo je až na plast. Hlavne musíš to utierať zľahka, rýchlo a mäkkou handrou.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vyhoda parkovacich senzoruKraken píše:Benzín ale s citom. Ak sú tam škrabance, tak C6000 riedidlo. Mierne škarabance dokonca zahladí. Ja som na novom aute pri cúvaní chytil drevený kolík natretý asi luxolom. Trčal 20 cm zo zeme a nárazník to schytal na boku. Vyzeralo to veľmi zle. Zobral som handru trochu riedidla a rýchlo som to raz, dvakrát pretrel a bolo to preč. Ostala len 5x2 mm rýha, čo je až na plast. Hlavne musíš to utierať zľahka, rýchlo a mäkkou handrou.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet