Možná "náhrada" origo poklic
Možná "náhrada" origo poklic
Tak jsem po neúspěšných pokusech o sehnání origo poklic (já jim říkám zubaté ) - takové ty z novějšího modelu, jsem se naštval a sehnal (taky nic moc shánění...) origo na Ochcávku - jak jim tady říkáte No a výsledek můžete posoudit sami. Samozřejmě jsem hned strhnul logo a zkusím sehnat nějaké dobré origo Opel. Mě se to líbí víc, než ty zaoblené na starší verzi. Ale přiznávám, že dát poklice ze Škody na Opel? No....
Ještě tam zkusím dát z Ochcávky II. Pak bych prodal sadu, která mi přijde horší.
Mezi náma. Alespoň za mě si myslím, že Oktávky mají nejhezčí poklice. Ty z té verze II vůbec skoro nejvíc připomínají lité kola. Co nesnáším jsou no nejmky poklice nebo ty z těch hypersupermega marketů. To už mi přijdou lepší tyto.
Toť vše.
Zde foto:
[URL=http://g.imageshack.us/img296/poklice3pc5.jpg/1/][/
Ještě tam zkusím dát z Ochcávky II. Pak bych prodal sadu, která mi přijde horší.
Mezi náma. Alespoň za mě si myslím, že Oktávky mají nejhezčí poklice. Ty z té verze II vůbec skoro nejvíc připomínají lité kola. Co nesnáším jsou no nejmky poklice nebo ty z těch hypersupermega marketů. To už mi přijdou lepší tyto.
Toť vše.
Zde foto:
[URL=http://g.imageshack.us/img296/poklice3pc5.jpg/1/][/
Naposledy upravil(a) kulda dne 02 říj 2008, 23:38, celkem upraveno 3 x.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
VY ste looseri na opla davat skoda poklice to uz radsi samotny plechy nez toto. ja mam poklice z pneuservisu a staci mi to zadny poklice nsjou pekny a na elektrony to v zime neni kvuli soli
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mam ale pocit ze tyden nevydrzi aby se nelibily i nejakymu cikanoviGallo píše:Než holé plechy, tak raději poklice ze škodlivky. A navíc nevypadají špatně, tak co....
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale to je neuvěřitelná náhoda! Nikdy tu tato Astra neparkovala a najednou! A i s těmito poklicemi. Zrovna tyto "zubatky" jsem měl na mysli. Tak jsem to pro vás hned blejsknul jako paparazzi
Ať máte srovnání. Vpravo moje - vlevo zmiňovaná neznámá. Ale je v těch poklicích podoba, co? ....asi mu je čornu
Ať máte srovnání. Vpravo moje - vlevo zmiňovaná neznámá. Ale je v těch poklicích podoba, co? ....asi mu je čornu
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...