AAA
Ja keď som koncom minulého roka kupoval classic II, potreboval som predať svoje F-ko. V Opli mi za neho dávali 100.000,- Sk ako protihodnotu s tým, že následne vybavia všetky formality. Pre istotu som vyplnil formulár v AAA a po čase sa mi ozval ženský hlas, ktorý mi povedal, že mnou žiadanú sumu 130.000,- Sk mi môžu garantovať len v ten deň. Ja som argumentoval, že už je večer a auto nie je chleba a, že do druhého dňa nestvrdne. Tak nakoniec som dostal deň navrch. Na druhý deň, hneď po práci som spolu s manželkou išiel na našom miláčikovi / auto bolo v perfektnom stave / do AAA. Myslel som si, že už ma bude čakať uvítací výbor podľa slov v telefóne. Po príchode som sa temer zrazil s autom, ktoré odtiaľ vychádzalo a po príchode som sa cítil ako na blšáku. V sekcii výkup vozidiel panoval čulý ruch a hádanice. Ja som mal auto v pohode, tak som hrdo vykročil smerom ku kancelárii. Povedal som im, že včera mi volali atď. Pracovník rutinérsky odpovedal, že sa najprv pôjdeme previezť. Poviem Vám po tej jazde manželka bola ešte dva dni na práškoch. V protismere sme predbiehali autobus MHD v Bratislave, už bola tma a na tach. vyše 100 km/h. Keď sme prišli opäť na dvor AAA, pracovník vystúpil z poza volantu a začal strhávať tesniace gumy. Boli tvrdé a sedeli poriadne, veď nikdy neboli dávané dole. Zvýšeným hlasom som mu keď som to videl opakoval, že auto bolo od novoty servisované v Opli, on odpovedal, že musí zistiť či auto nie je pozvárané z dvoch častí. Až po tomto sa ma opýtal, čo za auto chcem. Neodvážil som sa už povedať 130.000,- Sk ale na rovinu som povedal, že mi v Opli dávajú za neho protihodnotu 100 klackov a to tak, že prídem staré odovzdám a nové zoberem. Veril som, že ma pochopil. Po asi 20 minútach, keď nevychádzal z kancelárie tak som sa išiel opýtať ja. Povedali mi, že už to bude a za minútu vyšiel ten môj pracovník a povedal mi 90.000,- Sk. Ja som na neho pozrel a myslel si, že sranduje. Opakoval som, Opel mi dáva 100,-. Jeho odpoveď tak 100.000,- Sk. Bol som nervózny, znechutený, hladný a bola vonku zima. Zopakoval som mu, že Opel mi dáva 100, tak sa môžme baviť o hocijakej sume, ktorá presiahne 100.000,- Sk. Zaliezol do kancelárie. Manželský pár, ktorý tam takisto čakal / niekoľko hodín / mi poradil, že musím sa s nimi handrkovať. Keď po chvíli vyšiel ten chlapík a začal točiť, že mi nemôžu dať viacej ako 100.000,- Sk, zhnudený som odišiel. No čo, zajazdili si, prevetrali mi tesnenia a ja som za mesiac F-ko dal predajcovi, ktorý mi predal súčasnú C II a vozil som sa na ňom do poslednej chvíle. Čo vy na to ?
Astra II
- Reklama
Hmm, no ja sám som robil v autobazáre......a volali ma aj robit do nitrianskeho AAA auto...a hned do telefonu som sa im zasmial....a spytal sa ich ci im nejebe......Od tade by som si nekupil nic..nie to este auto...a predavat tam?Hmm...na to su tu lepsie moznosti ako chodit do AAA.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
AAA jsou zloději kteří si z prodeje a koupi vozů udělali kšeft a své zákazníky nemilosrdně okrádají a bohužel si s nich vzaly příklad i některé menší autobazary.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
AAA byli spis bych pouzil, moc dlouho uz nebudouSaša píše:AAA jsou zloději kteří si z prodeje a koupi vozů udělali kšeft a své zákazníky nemilosrdně okrádají a bohužel si s nich vzaly příklad i některé menší autobazary.
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak podobně jsem dopadl odsobně taky v AAA Ostrava. potřeboval jsem prodat Astru F a tak jsem se díval na jejich web, stejná astra tam byla za 44 000 kč, tak jsem si říkal hravě dostanu svých 30 000 kč. po příjeddu do AAA a zkušební jízdě technikem, jsem myslel že mě chce zabít. Řekl 30 000 Kč to by jste mohl dostat, pak odešel do kanceláře a po pár min. přišel a že ješte mednou mechanik auto dá na zvedák a projdeho podrobnějí. Po asi 1 hod čekání mi řekli že auto má velké technické vady a odkoupího za 15 000 kč. Astra byla 2 měs po technické a vady neměla , rpmě kosmetických vad. pracovník řekl že si na mě vezme telefon a pokud seženou zájemce ozvou se. po 5 dnech mi volali a že mají kupce za 22 000 kč, já jsem mu odpověděl že chci 30 000 kč a jinak jim auto neprodám. nakonec jsem prodal Astru F dobrým známím a dodnes jim slouží skvěle za 27 000 kč
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Já (naštěstí!!!) s "áčkama" nemám žádné zkušenosti, protože jsem tam nikdy nebyl a nikdy tam ani nepůjdu. Ale mám mnoho zkušeností s jejich nebohými klienty. Sám pracuji v autobazaru a 1-2x týdně k nám přijde nějaký nešťastník s autem z "áček". Nikdo z těch lidí neměl ještě auto déle než dva měsíce. Když jsem viděl a slyšel co to bylo za vraky, tak dost dobře nedokážu pochopit, jak mohli takové šroty vůbec koupit. Ale vždy to mělo společného jmenovatele, a to nákup pro zákazníka v nevhodných podmínkách. Většina kupovala auto večer za tmy nebo pod nějakým tlakem (např. rychle potřebovali nějaké auto), nemluvě o tlaku "áček" na kupující (ale i prodávající).
Každé auto koupené v "áčkách", které se dostalo k mým rukám, bylo v opravdu špatném technickém stavu a většinou velmi dobře zamaskované. Samozřejmě prodejní cena takového vozidla byla vždy výrazně pod cenou, za kterou ji nešťastník v "áčkách" koupil.
Jednoznačně doporučuji se "áčkám" širokým obloukem vyhnout!!!!!!!!
Aut jsou opravdu všude mraky a je z čeho vybírat jinde než tam.
Každé auto koupené v "áčkách", které se dostalo k mým rukám, bylo v opravdu špatném technickém stavu a většinou velmi dobře zamaskované. Samozřejmě prodejní cena takového vozidla byla vždy výrazně pod cenou, za kterou ji nešťastník v "áčkách" koupil.
Jednoznačně doporučuji se "áčkám" širokým obloukem vyhnout!!!!!!!!
Aut jsou opravdu všude mraky a je z čeho vybírat jinde než tam.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Re: AAA
Takže v aaa radději nekupovat? mě se zdá že je to spíše od kusu a tím že toho prodají hodně tak je jasné že je taky hodně negativních diskusí? co myslíte?
Vlastním Opel Astra G 1.6 benzín a používám tyhle autopotahy
Já bych v AAA taky nenakupoval, teď jsem scháněl Astru a v AAA většinou jak píše MAX dobře zamaskované vraky. Co jsme tam prolézali i jiné auta, všechno podobně. Aut je všudw mraky, doporučoval bych vybrat si někde jinde
no v ackach v bratislave som uz bol pri kupe 4roch aut, nissan primera 2.0 myslim ze nejaky rok 96, potom skoda fabia 1.9sdi sedan, peugeot 307, wv polo uz nevim ake... auta boli vsetky prezentovane ako neburane a v poriadku. Pri nissane to bola pravda, autu nebolo nic, a ani za celu dobu co bolo u kamarata v rodine ( 3 roky ) sa nic strasne neposralo, ta fabia ale bola burana a odisla prevodovka asi po 3 mesiacoch, dostala druhu z inej fabce a doteraz jazdi v poho su to uz asi 3 roky... peugeot bol v 95 percentnom stave, len kotuce mal zvlnene... uz ho kamaratova mama jazdi 4 tym rokom a ide ok bez vacsich problemov... a to wv polo mal kamarat, po tom co ho sprznil tuzingom a nabural sa odporucalo na vrakac, ale inac bolo bez problemov... takze asi tak. v ackach treba auta vyberat, dlho a precizne, nenechat sa ukecat na prvy rachotinu, vacsinou sa tam da aj vybrat normalne auto... sam som tam chcel kupit miesto favaca ford mondeo a dost som sa tam pochodil a poskusal, dobre auta su hned prec a vraky tam stoja neskutocne dlho... staci ist do najvzdialenejsieho kuta bazaru a clovek zaplace nad tymi autami co najde... jednoznacne ale treba trvat na obhliadke, dlhej testovacej jazde, ne len okolo tesca a zobrat mechanika zo sebou a citat zmluvu, aj ked ma 30 stran a pismo fontu 5
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU