Mno vemte to logicky - kdyby prodavali jenom sunty, tak asi moc dlouho neprezijou. Proste Acka jsou autobazarnickej supermarket a podle toho to vypada. Vic prodanych aut = vic stiznosti.
Nase prvni auto- Almera bylo z Acek a kdybych ho loni nerozstrelil tak s nim jezdime doted. Bez jediny chybicky, spousta optickejch vad (odreniny) ale jinak se nemenilo absolutne nic, ani desticky.
Loni jsme se tam byli kouknout na jednu astru a verim ze kdyz si to clovek ohlida tak i tam se da koupit slusny auto. Nakonec rodina skoncila zas u japonce a ja ted shanim pro sebe nejakou astruli. Do acek pujdu a podivam se, ostatne kde jinde si auto vyzkouset aby clovek vedel jaky typ a znacka mu vyhovuje.
Koupě Astry z AAA
- Reklama
[quote="sx02"]Mno vemte to logicky - kdyby prodavali jenom sunty, tak asi moc dlouho neprezijou. Proste Acka jsou autobazarnickej supermarket a podle toho to vypada. Vic prodanych aut = vic stiznosti.
Ja myslim ze krachujou Acka taky uz teda nekde to rikali
Ja myslim ze krachujou Acka taky uz teda nekde to rikali
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Když jsem pro známého kontroloval-LJ- píše:sx02 píše: Mno vemte to logicky - kdyby prodavali jenom sunty, tak asi moc dlouho neprezijou. Proste Acka jsou autobazarnickej supermarket a podle toho to vypada. Vic prodanych aut = vic stiznosti.
auto z bazaru, tak v nejmenovaném byla zkušební jízda prodejcem ukončená (Peugot 307 =zkouška ABS, homokloubů
a ruční brzdy + EPS) kdežto v AAA mně to nechali bez problémů udělat.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic