Těsnění pod hlavou a jiné problémy...
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Těsnění pod hlavou a jiné problémy...
Ahoj všichni, na dovče se mi začala ztrácet voda z expanzky, ok, říkám si, odešlo těsnění pod hlavou. Po 200km jsem doléval vodu až jsem dolétl domů. Dal jsem to známýmu do servisu, vyměnil těsnění (prej bylo u jednoho válce chycený), zbrousil hlavu... Po pár dnech koukám, vody v nádobce opět pomálu, při startu se klepalo na 3 válce... Voda z motoru nelítá, nefouká to ani do expanzky... Strašil mě nějakou mikrotrhlinkou v hlavě...
a/ váš názor na situaci?
b/ co stojí nová hlava - AstraG 1,6 55kW
P.S. jsem si říkal, že to bude dobrý auto (r.v 2000, najeto 120000), ale já už jsem povyměňoval a opravil snad všechno ....
Ď a mějte se
a/ váš názor na situaci?
b/ co stojí nová hlava - AstraG 1,6 55kW
P.S. jsem si říkal, že to bude dobrý auto (r.v 2000, najeto 120000), ale já už jsem povyměňoval a opravil snad všechno ....
Ď a mějte se
MartyS
Caravan Edition2000 1.6 motor X16SZR
Caravan Edition2000 1.6 motor X16SZR
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
dsf
caves ja som bol na dovolenke strasne daleko a a praskla mi hlava musel som menit komplet celi lebo nejak sa mi piesty posralai a ojnica tak ja byt tebou vimenit komplet tu hlavu a stoji tak kolem 10 000 pretpokladam
Re: dsf
desítku tě nestojí ano celej motor...lukaskpd píše:caves ja som bol na dovolenke strasne daleko a a praskla mi hlava musel som menit komplet celi lebo nejak sa mi piesty posralai a ojnica tak ja byt tebou vimenit komplet tu hlavu a stoji tak kolem 10 000 pretpokladam
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: sd
No jo ale ty máš naftu a MartinS 8v benzínlukaskpd píše:cav manli nevime povedal mechanik ze by ta hlava stala tak do 10 000 a motor som kupil za 22 000 to presne neviem ci tam netekla voda ale bolo to zmiesane s olejom tak neviem
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip