STK - evidenční kontrola - když neprošla
- Reklama
však máš smlouvu a složenku néatenaz píše:Už jsem tam volala,pošlou mi ji,ale nechce se mi čekat,potřebuju si auto přihlásit,zkusím to bez toho,na netu není uvedeno že je nutná zelená karta,ale jen průkaz o pojištění,mam klasickou kartičku,tak snad to klapne
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
jo jasem si s tim vsim uzil asi jak nejvic sem moch, po me to samozrejme chtela nebot sem mel vse ale zelenou kartu posilaj pozdeji, takze rekla ze mi to neda ty znacky a ze me neprihlasi at jedu do ty pojistovny, tak sem jel zase do centra tam sem to s nima v pojistovne prodiskutoval a oni mi rekli ze to proste mi poslou ze to jinak nejde a nebo expres do 2 dnu, tak rikam ze to potrebuju hned a oni na to ze mi ty znacky a prihlaseni musej udelat i bez toho jen s tou smlouvou od nich zesem pojistenej, tak sem jel zpet, vsechno vylicil druhy strane a ona na to jako, no to vam ale musej dat to je blba pojistovna, no ja vam to teda zaregistruju ale nebudete tam mit zadany tohle a tohle, no me je to jedno no, jako de to ale tohle uz priste ne ,
jo ja ty uredniky proste nechapu, bud sem blbej ja a nebo zatim vsichny na ktery sem mel to stesti narazit a to ze sem s autem nrazil na sami supr uredniky, takzedoporucuju i kdyz ti to nebudou chtit bez ni dat tak se s nima domluvit, jde to i bez ni ale zkousej co muzou
jo ja ty uredniky proste nechapu, bud sem blbej ja a nebo zatim vsichny na ktery sem mel to stesti narazit a to ze sem s autem nrazil na sami supr uredniky, takzedoporucuju i kdyz ti to nebudou chtit bez ni dat tak se s nima domluvit, jde to i bez ni ale zkousej co muzou
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Dobře to dopadlo,byly jsme tam 45min před otevíračkou,takže jsme v klidu nechali udělat evidenčku,ta byla ok,pak jsme dál čekali.Dostalo se nám číslo 31,asi tak za 5min po obdrření jsem už byla u okínka,nevěřila jsem že to jde tak rychle.No chtěla zelenou kartu,tu jsem neměla a ani smlouvu od pojišťovny.Museli jsme tedy žádat pana vedoucího o vyjmečné povolení no nechtělo se mu,ale k našemu štěstí tam dohlížem policista - známej mého přítele,takže se přimluvil.prostě štěstí a mám zas na chvilku pokoj........v listopadu mě čeká stk,ale to půjde bez problémů
Opel Astra G 1.4 16V 66kW