Sport.podvozek
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
bude spokojenej ja uz ale nejsem :D:D s tim mym kosti trasem se neda p opraze jezdit zacinam hledat levnyho ortopeda a zubare vcera jsem vezl kolegynku z prace co jezdi zavody aut i motorek a prej "Je to je prijemne tvrdy" pri nasednuti kdy se auto ani nezhouplo ... a potom jsem vyjel .. a uz tak nadsena nebyla prej to je silena motokara a ja na to ze jsem ji varoval
Hehe, proto jsem zvolil tu "comfort" verzi, viz popis ze zviratkova e-shopu
H&R Cup-Kity s komfortním nastavením poskytují zlepšenou ovladatelnost a jsou alternativou pro všechny, kteří chtějí zlepšit jízdní vlastnosti svého vozu a přejí si co nejmenší možné snížení komfortu.
H&R Cup-Kity s komfortním nastavením poskytují zlepšenou ovladatelnost a jsou alternativou pro všechny, kteří chtějí zlepšit jízdní vlastnosti svého vozu a přejí si co nejmenší možné snížení komfortu.
99' Astra Caravan 1.6 16V
Taaakze mam nahozeno, zadek jsem udelal sam v sobotu a dnes jsem narazil na jednu dilnicku, kde delaj jen podvozky, za 40 minut nemel manik co delat. Pritom jsem se mu tam vterknul a udelal zadni brzdy, obe kola mi pribrzdovaly. Takze podle rad tady z fora (diky vsem) jsem zasrouboval a zatlacil pistky, odvzdusnil a uz to frci, nic nepribrzduje.
Pocity a dojmy? Je to uplne jiny auto, pripomenu, ze jsem koupil H&R Cup kit s komfortnim nastavenim, 30/30 snizeni, proste parada, zatacky rezu jak s motokarou a pritom netrpi moje kostrc
Udelam nejaky fotky a hodim to sem, zatim jedna z garaze ze tmy, nic moc, ale pred tim jsem mezi pneu a blatnik strcil pest, ted tak dva prsty.
Pocity a dojmy? Je to uplne jiny auto, pripomenu, ze jsem koupil H&R Cup kit s komfortnim nastavenim, 30/30 snizeni, proste parada, zatacky rezu jak s motokarou a pritom netrpi moje kostrc
Udelam nejaky fotky a hodim to sem, zatim jedna z garaze ze tmy, nic moc, ale pred tim jsem mezi pneu a blatnik strcil pest, ted tak dva prsty.
99' Astra Caravan 1.6 16V
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
co sem si koupil ta nova kolesa tak uplne si to rika o snizeni premejslim ze asi optimalni by to bylo o 35-40mm dolu mozna 50mm
ale ted otazka co sem koukal ny ty tlumice+pruziny tak stojej neco okolo 6ti tisic coz je celkem fpohode a pak sem koukal na pruziny a ty stojej neco okolo 3 tisic a tak ted otazka mam koupit jenom pruziny anebo celej podvozek??? kdyz koupim komplet tak je to sice drasi ale zase nee omoc ale zase bych rekl ze na tech podvozkach se setrit nema
ale ted otazka co sem koukal ny ty tlumice+pruziny tak stojej neco okolo 6ti tisic coz je celkem fpohode a pak sem koukal na pruziny a ty stojej neco okolo 3 tisic a tak ted otazka mam koupit jenom pruziny anebo celej podvozek??? kdyz koupim komplet tak je to sice drasi ale zase nee omoc ale zase bych rekl ze na tech podvozkach se setrit nema
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
koukam sem se treba na ty podvozky od JOMu a ty stojej jenom neco kolem 5ti tisic tak se mi ta cena zda naky mala a tim i ta kvalita ale nevim bal bych aby se stim neco nestalo
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
co to asi může bejt za 5000,-? mě stály tehdy 5k jen pružinypepik píše:koukam sem se treba na ty podvozky od JOMu a ty stojej jenom neco kolem 5ti tisic tak se mi ta cena zda naky mala a tim i ta kvalita ale nevim bal bych aby se stim neco nestalo
počítám, že to máš jen kvůli vzhledu ono ani nic jinýho s tim kombíkem ani dělat nejde, bejt tebou koupim za 3k pružiny -3cm a máš pokoj
btw. na naše cesty bych snížení nechtěl ani za zlatý prase, neříkám u sport. aut, ale dělat kostitřase z kombajnu s pár koníkama je blbost
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- pepik
jasny jasny presne tak mam to kvuli tomu snizeni nic vic zatim nechci na silnici uz to takhle drzi dost dobre
kdyz tam sou ted ty 17cky tak si to primo oto snizeni samo rikaaa
kdyz tam sou ted ty 17cky tak si to primo oto snizeni samo rikaaa
Pokud tam das jen pruziny tak pocitej s tim, ze to na silnice uz "dost dobre" drzet nebude. Seriovy tlumice neumi poradit se snizenyma pruzinama. Auto bude skakat na nerovnostech.pepik píše:jasny jasny presne tak mam to kvuli tomu snizeni nic vic zatim nechci na silnici uz to takhle drzi dost dobre
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)