Mike.S píše:se divím, že ty manliho příspěvky nepadají automaticky do spamu
Nejen jeho
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jasněěěěěěěěěěě fanoušek Opla hopla až do morku kostí = pacient
Jinak abych trochu pozastavil OT, tak v příštích dnech se chystáme na výměnu předního nárazníku
Ajaj tak to jsem ukrutně porušil autorská práva že? A porušil bych je hodně, ikdyž by to bylo bez machrování?
No na cikánku bych fakt nevlez, to ho raději strčim do v****u
Raději nad tím nebudu přemýšlet Co nárazník, v jaké fázi teď je?
Tak ja dneska nacvakal zpatky nastrikanej popelnik a uschovnu na CD pod radiem v barve .. ted uz opravdu striknout jen ten hlavni velken zbytek ... to bude oser maximalni ... jina jsem taky doseridil svetla ale myslim ze to pravy budu muset dat jeste dolu abych neoslnoval je to oser si s tim vyhrat... ale ty oslove na serizeni to stejne sestelujou vzdy nekam do pryc co si clovek neudela sam fakt jak kdyby nemel ... taky jsem dodal misto modrejch LED parkovacek vepredu bily .. vykuchal jsem ty modry ledky a do patic jsem si napajel bily s odpurkama ... no vypaa to konecne normal a ne jak totalni tuzing ... jeste pak musim dodelat nekdy az bude cas osvetleni do toho kastliku u ridice pod volantem ... stve me ze tam je tma v noci a neni videt co tam je
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Od toho je přihrádka u spolujezdce Já mám třeba v tom kastlíčku pod volantem jen papírek s pojistkama, abych hned věděl která k čemu je
AstraMan píše:Od toho je přihrádka u spolujezdce Já mám třeba v tom kastlíčku pod volantem jen papírek s pojistkama, abych hned věděl která k čemu je
no ja tam ma klice a nejaky jiny voloviny a proste mi vadi ze tam je malo mista a prihradka u spolujezdce je k nicemu .. tam se vejde leda prd na co tam jsou dalsi dva kastliky na menice a dvd prehravace kdyz v aute ridim to svetylko si tam dodelam
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)