Xenony a povinne ostrikovace

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
gErda

Příspěvek od gErda » 02 zář 2008, 13:06

pokud ma auto xenony od vyroby tak ma na 100% ostriky, a je to tak dnesni auta uz pomalu nemaj v tom narazniku ani zaslepku ale je to videt jako treba parkovaci senzory v narazniku, uz to nebejva ani vystoupli a pritom z toho vyjede celej ostrik
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001

Reklama

Piškót

Příspěvek od Piškót » 02 zář 2008, 14:53

Mám xenony už rok nemám ostřiky ani náklon,automatycký náklon ani montovat nebudu poněvadž je zbytečný když máš dobře nastavené světla tak zas tak neoslňuješ,jen si musíš dávat bacha když si naložíš na zadek tak stahnout jako u klasika světel (ty motůrky jezdi stejně jak zasrané,takže nemoužou kopírovat každou nerovnost.Jezdit ale bez ostřiků je horší,jak máš zajebané sklo tak oslňuješ a to hodně a vidíš hůř než obyčkama žárovkama a v zimě to už vidiš uplnu piču když ti zasněží světlo tak ti to na tom světle neroztaje jako u obyč.žárovky bo xenon výbojka nehřeje.Na STK kvůli ostřikům kafral ale pustil mě a stahnul mě paraboly dole,že jsem viděl tak jen berušky v přikopě :lol: Na naklon si asi nevzpoměl nebo nevěděl.
Můj dojem??Největší prasata jsou drafci s přestavbovou sadou narvanou v parabole.Když xenon tak D2S v čočce,neoslňovat a dobře vidět a ne en dobře vidět ostatní polib te mě prdel 8)

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 15:02

jo to je řeč jak víno chlape 8)
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 02 zář 2008, 16:05

rychlyradim píše:Tak sem hledal ve vyhláškách a nikde nic o ostřikovačích u xenonů!!! Včera jsem z dlouhé nudy koukal po autech co maj xenony a až na pár výjimek asi tak 3 auta ze 100 tyto ostřikovače měla! jinak auta co maj xenony prostě ostřikovače nemaj....tak nevím nevím :?
tak to si hledal špatně...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 02 zář 2008, 19:11

Vojta píše:
rychlyradim píše:Tak sem hledal ve vyhláškách a nikde nic o ostřikovačích u xenonů!!! Včera jsem z dlouhé nudy koukal po autech co maj xenony a až na pár výjimek asi tak 3 auta ze 100 tyto ostřikovače měla! jinak auta co maj xenony prostě ostřikovače nemaj....tak nevím nevím :?
tak to si hledal špatně...
no já moc dlouho nehledal.. :D jinak těch záslepek sem si všiml to mě napadlo...jináč sem koukal a fakt žádná záslepka..třeba to maj nějak dobře vykoumaný...tak holt je to povinny mno :?:

Odpovědět