Už sem koukala,napsal jen jeden příspěvek,ale jde spíš o to aby rádio šlapalo tak jak má a nebylo nějaké rozbyté nebo tak,ale asi to risknu no......... cena se mi zdá dobrá,myslíte že je pk to kazetové za nějakej peníz prodejné a nebo šup s ním někam do šuplíku v garáži????
no nevim .. kamos meil v zafire origo radio za CD a to kazetovy hodil do supliku ze ho tam vrati pri prodeji ... mylsim ze prodejny je za par kacek ... jako nadhodit ho muzes pro prodej a uvidis kolik za nej dostanes a dle toho se rozhodnout zda prodas neb to nema vyznam a nechas si ho
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
No tak ono je to nakonec vcelku jedno.....auto prodávat určo hned tak nebudu ,takže si ho kdyžtak nechám,třeba se ještě někdy bude hodit,také jsem přemýšlela,že vyřešit MP3 by šly tzv. MP3 transmiterem,ideální jsou ty s pamětí,aby se k nim již nemuselo nic dalšího připojovat.
to dalo ale tim prave o tu kvalitu prijdes ... je to jak ze zachodovy misy ten signal co to vydava mozna existujou lepsi kusy ale co ma kamarad tak bych to nechtel ani zadarmo
aha on koupil nejakou blbinu za 999,- ze do toho vrazi USB a nastavi frekvenci 108 FM a potom uz hraje .. ale ja krikam zvuk silenej chtelo by to nekoho kdo ma nejakej kus vyzkousenej a vi ze to je dobry kouknul bych se byt tebou pred koupi po recenzich .. a nebo spis osobnich zkusenostech
No asi bych koupil CDéčko a MP3 si převedl v Neru a vypaloval jako audio CD (tak to dělám já), akorát že na to cédéčko dostaneš tak 17-18 písniček, to podle kvality
ještě k tomu přihlášení vozidla,je pravda že je nutností zelená karta?Já jsem jí totiž od pojišťovny vůbec neobdržela,takže bych nerada zítra zjistila že mi to nepřihlásej a čekání tak byla zbytečné
Defender píše:No asi bych koupil CDéčko a MP3 si převedl v Neru a vypaloval jako audio CD (tak to dělám já), akorát že na to cédéčko dostaneš tak 17-18 písniček, to podle kvality
U CD je kvalita jedno. Jde tam o jak je to dlouhe. Kvalita nehraje roli u hudebnich CD.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
atenaz píše:ještě k tomu přihlášení vozidla,je pravda že je nutností zelená karta?Já jsem jí totiž od pojišťovny vůbec neobdržela,takže bych nerada zítra zjistila že mi to nepřihlásej a čekání tak byla zbytečné
mámm dojem že ji nepotřebuješ,a pojišťuji i na STK, vždyť jde jenom o peníze.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
že vám do toho kluci kecám,ale než se plácat s nějakým transmisterem a nebo vypalovat mp3 na cd ( zbytečně to převádět a vypalovat ) Po čase je v autě 10 cd k ničemu.Co takle rádio na cd,co má konektor na USB? Cena dobrá,aktualizace je hned a neserem se s cd Jsem to tale pořeřil a pohoda
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
jj,zelená karta je potřeba.Tak si zavolej na info své pojištovny a nebo si zajdi na pobočku.Oni ti řeknou v čem je kdyžtak problém
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Už jsem tam volala,pošlou mi ji,ale nechce se mi čekat,potřebuju si auto přihlásit,zkusím to bez toho,na netu není uvedeno že je nutná zelená karta,ale jen průkaz o pojištění,mam klasickou kartičku,tak snad to klapne