Xenony a povinne ostrikovace
pokud ma auto xenony od vyroby tak ma na 100% ostriky, a je to tak dnesni auta uz pomalu nemaj v tom narazniku ani zaslepku ale je to videt jako treba parkovaci senzory v narazniku, uz to nebejva ani vystoupli a pritom z toho vyjede celej ostrik
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Reklama
Mám xenony už rok nemám ostřiky ani náklon,automatycký náklon ani montovat nebudu poněvadž je zbytečný když máš dobře nastavené světla tak zas tak neoslňuješ,jen si musíš dávat bacha když si naložíš na zadek tak stahnout jako u klasika světel (ty motůrky jezdi stejně jak zasrané,takže nemoužou kopírovat každou nerovnost.Jezdit ale bez ostřiků je horší,jak máš zajebané sklo tak oslňuješ a to hodně a vidíš hůř než obyčkama žárovkama a v zimě to už vidiš uplnu piču když ti zasněží světlo tak ti to na tom světle neroztaje jako u obyč.žárovky bo xenon výbojka nehřeje.Na STK kvůli ostřikům kafral ale pustil mě a stahnul mě paraboly dole,že jsem viděl tak jen berušky v přikopě Na naklon si asi nevzpoměl nebo nevěděl.
Můj dojem??Největší prasata jsou drafci s přestavbovou sadou narvanou v parabole.Když xenon tak D2S v čočce,neoslňovat a dobře vidět a ne en dobře vidět ostatní polib te mě prdel
Můj dojem??Největší prasata jsou drafci s přestavbovou sadou narvanou v parabole.Když xenon tak D2S v čočce,neoslňovat a dobře vidět a ne en dobře vidět ostatní polib te mě prdel
tak to si hledal špatně...rychlyradim píše:Tak sem hledal ve vyhláškách a nikde nic o ostřikovačích u xenonů!!! Včera jsem z dlouhé nudy koukal po autech co maj xenony a až na pár výjimek asi tak 3 auta ze 100 tyto ostřikovače měla! jinak auta co maj xenony prostě ostřikovače nemaj....tak nevím nevím
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no já moc dlouho nehledal.. jinak těch záslepek sem si všiml to mě napadlo...jináč sem koukal a fakt žádná záslepka..třeba to maj nějak dobře vykoumaný...tak holt je to povinny mnoVojta píše:tak to si hledal špatně...rychlyradim píše:Tak sem hledal ve vyhláškách a nikde nic o ostřikovačích u xenonů!!! Včera jsem z dlouhé nudy koukal po autech co maj xenony a až na pár výjimek asi tak 3 auta ze 100 tyto ostřikovače měla! jinak auta co maj xenony prostě ostřikovače nemaj....tak nevím nevím