Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Byt na jeho miste, tak bych se silne bal, ze se mu to pri vysoke rychlosti rozsype. Ta karoserie pokud nema nejake specialni vystuhy musi byt jak krabicka od konzervy. Doufam, ze toho silence po 1.cervenci zastavi policajti a doufam, ze i poznaji, ze do120 se seriove diesel nedaval .M&R píše:Po Praze jezdí cvok s červenou 120, navenek naprostá série, ale má v ní motor z A3 1.9TDi. Tomu se říká mazec. Samozřejmě má předělané nápravy, brzdy, převodovku. A má hroznou srandu z toho, když ho frajeři s nadupanejma kárama nedokážou předjet.
-
- Kontaktovat uživatele:
heh by ses divil co policajti dokazou vymyslet... a nejen oni..... jsem se ptala v auto ESA po Z3ce a on .... kolikatku byste chtela... mno asi tak 2.2ku.... diesla ze jo.... ja na to.... no to se v dieslu nedelalo takze benzina.... ale delalo... pojdte, ukazu vam takhle 2.0 diesla... tak jsem s nim sla... a on me doved ke stary 3ce bmw... ehm... tak jsem si rekla, ehm... tady je to evidentne beznadejny....Marky píše:Byt na jeho miste, tak bych se silne bal, ze se mu to pri vysoke rychlosti rozsype. Ta karoserie pokud nema nejake specialni vystuhy musi byt jak krabicka od konzervy. Doufam, ze toho silence po 1.cervenci zastavi policajti a doufam, ze i poznaji, ze do120 se seriove diesel nedaval .M&R píše:Po Praze jezdí cvok s červenou 120, navenek naprostá série, ale má v ní motor z A3 1.9TDi. Tomu se říká mazec. Samozřejmě má předělané nápravy, brzdy, převodovku. A má hroznou srandu z toho, když ho frajeři s nadupanejma kárama nedokážou předjet.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Samozřejmě má výztuhy apod. Předělával to tři roky a dost na tom makali. Dokonce zkoušeli i nějaké testy deformací, kroucení při max zátahu a naplno využívali při stavění počítačovou techniku.Marky píše: Byt na jeho miste, tak bych se silne bal, ze se mu to pri vysoke rychlosti rozsype. Ta karoserie pokud nema nejake specialni vystuhy musi byt jak krabicka od konzervy. Doufam, ze toho silence po 1.cervenci zastavi policajti a doufam, ze i poznaji, ze do120 se seriove diesel nedaval .
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
-
- Kontaktovat uživatele:
by me zajimalo kolik do toho vrazil jako....M&R píše:Samozřejmě má výztuhy apod. Předělával to tři roky a dost na tom makali. Dokonce zkoušeli i nějaké testy deformací, kroucení při max zátahu a naplno využívali při stavění počítačovou techniku.Marky píše: Byt na jeho miste, tak bych se silne bal, ze se mu to pri vysoke rychlosti rozsype. Ta karoserie pokud nema nejake specialni vystuhy musi byt jak krabicka od konzervy. Doufam, ze toho silence po 1.cervenci zastavi policajti a doufam, ze i poznaji, ze do120 se seriove diesel nedaval .
Tak mě tu máte
Hele, todleto nebude dělat člověk, kterej není blázen do aut. Z toho vyplívá, že se neřeší peníze, strávený čas a podobně. Prostě stavíš káru proto, že chceš sám sobě, dokázat, že postavíš něco, co nikdo nemá, co se třeba bude líbit, co někoho zaujme, i když i to je ti jedno. Prostě tohleto dělají lidi, který za svá auta dýchaj.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
-
- Kontaktovat uživatele:
ale to jo, jen by me to zajimalo viiiisM&R píše:Hele, todleto nebude dělat člověk, kterej není blázen do aut. Z toho vyplívá, že se neřeší peníze, strávený čas a podobně. Prostě stavíš káru proto, že chceš sám sobě, dokázat, že postavíš něco, co nikdo nemá, co se třeba bude líbit, co někoho zaujme, i když i to je ti jedno. Prostě tohleto dělají lidi, který za svá auta dýchaj.
Tak mě tu máte
- Princ William