Ne,ne to už je na mě,chystám se tam ve středu.....už si vůbec nevzpomínám jak to probíhá.Každopádně když si představím ty davy lidí a to čekání vůbec se mi do toho nechce,zas den v pr.... .Musím vyrazit hodně brzo ráno,abych tam byla hned jak otevřou a dostalo se na mě pořadové číslo...jelikož když jsem šla minulý týden odhlašovat káčko na nového majitele,přišli jsme v 9:15 a již nevydávali čísla,poslední bylo 180.....zdělili nám,že možná ve 12hod ještě 15čísel přidají,podle toho jak to půjde rychle.nakonec jsme od jednoho staršího pána vyžebrali číslo 177,měl totiž asi pro jistotu dvě
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
,dostalo se na nás těsně před zavíračkou cca v 15:15,byly jsme teda někde v řepích,jelikož tam jsme měli sraz s kupujícím.U okénka jsme byly přesně půl minuty.Každopádně to bylo hustý,všichni byly pěkně nasr... a otrávený.Pani na infu byla neskutečně otrávená,že po ni chcete aby dělala svou práci a podala vám potřebné info....takže vtipný.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Tentokrát zkusím buď bohdalec a nebo ty vysočany.Tam snad zvládnou více jak 200lidí za den
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)