Ne,ne to už je na mě,chystám se tam ve středu.....už si vůbec nevzpomínám jak to probíhá.Každopádně když si představím ty davy lidí a to čekání vůbec se mi do toho nechce,zas den v pr.... .Musím vyrazit hodně brzo ráno,abych tam byla hned jak otevřou a dostalo se na mě pořadové číslo...jelikož když jsem šla minulý týden odhlašovat káčko na nového majitele,přišli jsme v 9:15 a již nevydávali čísla,poslední bylo 180.....zdělili nám,že možná ve 12hod ještě 15čísel přidají,podle toho jak to půjde rychle.nakonec jsme od jednoho staršího pána vyžebrali číslo 177,měl totiž asi pro jistotu dvě
,dostalo se na nás těsně před zavíračkou cca v 15:15,byly jsme teda někde v řepích,jelikož tam jsme měli sraz s kupujícím.U okénka jsme byly přesně půl minuty.Každopádně to bylo hustý,všichni byly pěkně nasr... a otrávený.Pani na infu byla neskutečně otrávená,že po ni chcete aby dělala svou práci a podala vám potřebné info....takže vtipný.
Tentokrát zkusím buď bohdalec a nebo ty vysočany.Tam snad zvládnou více jak 200lidí za den