Xenony a povinne ostrikovace
- Reklama
Re: sd
vole prvně si přečti co píšou a pak kydej takle dlouhý příspěvky..... píše že o xenonech v normálních lampách.... a to je jako prasárna.... na EA ti každej sere....lukaskpd píše:cav len nechapem preco to tak moc vam vadi keby mam i origo xenony tak by som asi neoslnoval podla vas lebo vy tu vypravate iba o tom ye co su to ya dementov co to rvu do AE ja vtom nevidim problem a zas na druhu stranu halogeny su onicom preto tam davaju xenony aby videli takze mne to je jedno a zas to tak neoslnuje abz ste stoho robili tregediu ked nejaky blbec necha rosvietene dialky tajk to uz oslnovanie je a poriadne a to nikomu nevadi
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Lukáši do AE se většinou MUSÍ dát xenony, pokud jezdíš často v noci... V Angel Eyes je s obyč. halogenkama vidět podstatně hůře, než s obyč. halogenkama v origo světlometech co má většina z nás Viz. viděl si na vlastní oči, jaký to byl rozdíl s PHILIPS BLUE VISION v tvých Angel Eyes oproti těm a samejm žárovkám v mojich bývalých N-JOY světlometech Psal si že to svítí na prd, takže ne nadarmo se říká že AE jsou dělané na vzhled a ne na funkčnost
Jinak nevím jak ty a ostatní, ale když jedu v noci a někdo proti mě nechá rozsvícené dálkové ( zapomene přepnout na tlumené ), tak určitě nedělám že mě to nevadí ( začnu na něj zběsile blikat ať přepne, ikdyž jedu tam kde to už znám skoro poslepu )
Sečteno, podtrženo:
Dle mého laidského názoru je do Angel Eyes většinou nutné dát XENONY, ale do seriových světel ( např. N-JOY, BLACK MAGIC ) je to řekl bych NE prasárna, ale mnohem více nepříjemné pro protijedoucí řidiče či chodce Pokud narvu xenon výbojky třeba do svých BLACK MAGIC, tak považuji za NUTNOST dát ještě ostřiky a hlavně automatický náklon U AE by se mělo také toto udělat, ale tam se na to většinou kašle a výsledek není zdaleka takový jako u seriových světel s xenon. výbojkama
Tak a teď mě můžete linčovat
Jinak nevím jak ty a ostatní, ale když jedu v noci a někdo proti mě nechá rozsvícené dálkové ( zapomene přepnout na tlumené ), tak určitě nedělám že mě to nevadí ( začnu na něj zběsile blikat ať přepne, ikdyž jedu tam kde to už znám skoro poslepu )
Sečteno, podtrženo:
Dle mého laidského názoru je do Angel Eyes většinou nutné dát XENONY, ale do seriových světel ( např. N-JOY, BLACK MAGIC ) je to řekl bych NE prasárna, ale mnohem více nepříjemné pro protijedoucí řidiče či chodce Pokud narvu xenon výbojky třeba do svých BLACK MAGIC, tak považuji za NUTNOST dát ještě ostřiky a hlavně automatický náklon U AE by se mělo také toto udělat, ale tam se na to většinou kašle a výsledek není zdaleka takový jako u seriových světel s xenon. výbojkama
Tak a teď mě můžete linčovat
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Co se týká ostřikovače světel, tak nevím co vše je potřeba, ale určitě trysky, nádobku na vodu, hadičky a nějaké relátko... Možná je toho více, to Ti musí říci někdo kdo si to dodělával. Ale jen ty trysky u OPELA stojí kolem 500Kč/KS
A o automatické regulaci náklonu světel máš info zde
A o automatické regulaci náklonu světel máš info zde
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nechápu, proč si s tím doděláváním xenonů dělat zybtečné problémy (STK, policajti . . . . ), děláte jako by vám origo světla svítily málo, kámoš má Fiata Mareu Weekend a ty světla bych vám přál, má je seřízené a když pustí dálkové, tak mu to svítí jako mě tlumené, ho teda chápu proč xenony, ale u Aster ?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To jo některá auta jsou na tom opravdu mnohem hůře... Minulý týden jsem se vezl v starším SUZUKI SWIFT ( 3DV, rv. 1990 ) a když jsme jeli v noci z Českého Brodu do Kolína, tak při tlumených jsem vůbec neviděl, při dálkových už o trochu lépe... Zlatá Astra G
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: