Diablova Astra 1,8 16V Z18XE 5dv - NOVÉ FOTKY
- Reklama
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Já mám výrobce Sonar (i když kvalitativně to bude asi jedno jestli Sonar nebo Jom..)wisk píše:to Diablo : jeste jedna otazka...nasel sem ty samy svetla i u jineho vyrobce...jaky mas ty? popripade co je lepsi?
SONAR http://www.kopacek.cz/opel/astra-g/pred ... lack-sonar
nebo JOM http://www.cartechgroup.cz/?detail&did= ... tra-g_1296
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
jasně že 17ky disky by slušely autu víc, ale na to si musím počkat až sjedu letní gumy a taky vyběhat zápis do techničáku (nechci na autě nic co tam nemůže být-i nárazníky mají TUV atd...). Jinak světlý tahokov jsem dával proto, aby vynikly tvary otvorů v náraznících-když si projedeš německý fóra, tak tam to má každý druhý stejně a i mně se to tak líbí (tmavý tahokov u světlých laků a tmavých naopak..)Berry píše:Nemůžu si pomoct, ale taky se mi dřív líbila víc.
Mohutnými nárazníky jsi docílil toho, že kola teď působí jako malá. Dřív krásně vynikaly.
Taky bych spíš volil tmavý, nebo rovnou černý tahokov. Víc by k autu ladil.
Někdy je méně, více...
Jinak nad volantem slintám... krása.
máš moc krásnej a jistě výkonnej subáč v kufříku moc se mi to líbí, mám taky, ale pouze 300W rms jeden snad bude někdy v budoucnu možnost poslechnout si tvojí aparaturu máš to pěkné
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
těším se mě se dělá teď taky nová akorát jsem teda nepředstavil zatím svou astřičkuDiablo píše:díky za chválu aparaturu vezmu určo na nějaký astra-g srazLiTe píše:máš moc krásnej a jistě výkonnej subáč v kufříku moc se mi to líbí, mám taky, ale pouze 300W rms jeden snad bude někdy v budoucnu možnost poslechnout si tvojí aparaturu máš to pěkné
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablova Astra 1,8 16V Z18XE 5dv - NOVÉ FOTKY
Tak lampy jsou good, to je jasné...
Myslíš, že by jí víc neslušel Lumma i vzadu ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ted koukam máš skoro stejný kola jako mam já. Chválím
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
Mno Lumma je skoro stejná jako Racedesign a ten má navíc ty prolisy na boku jako má Lumma na předním, takže se mi to líbilo víc takhle..Frydex píše:Tak lampy jsou good, to je jasné...
-
- Kontaktovat uživatele:
jo, ten prostřední otvor je maličko menší, a ty prolisy no.. ale ty mi tam moc nesedí, tak proto se ptám... jinak good
Moje Astrina 1,7DTi
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě-100 lidí 100 názorů-já jsem zatím spokojenej -ještě teda chybí prahy-ty budou Lumma, ale z jejich ceny se mi dělá trochu nevolno..Frydex píše:jo, ten prostřední otvor je maličko menší, a ty prolisy no.. ale ty mi tam moc nesedí, tak proto se ptám... jinak good
pěkná světla ti samozdřejmě chválim
- kabrioletak
Hm paráda ja už po zimě taky umyl,ale ještě neleštil,ale do měsice se taky na to vrhnu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz