Zadní mlhovky jako obrysové světla
Zadní mlhovky jako obrysové světla
Zdravím.
Nedávno sem potkal v Kladně Astru a měl předělaný zadní světla. A to tak že mu svítily mlhovky jako obrysovky. Měl tam slabší žárovky,vypadalo ta jinak a docela zajmavě. Setkal už se někdo s tím ? A pokud-li někdo znáte tu astru tak měl vepředu originál xenony....barva stříbrná-modrostříbrná
Nedávno sem potkal v Kladně Astru a měl předělaný zadní světla. A to tak že mu svítily mlhovky jako obrysovky. Měl tam slabší žárovky,vypadalo ta jinak a docela zajmavě. Setkal už se někdo s tím ? A pokud-li někdo znáte tu astru tak měl vepředu originál xenony....barva stříbrná-modrostříbrná
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
nepotkal .. ale predelavka je jednoducha ... dat jinou patici a to pro dvouvlaknovou zarovku .. na maly 5W vlakno privest napeti od svetel a na druhý 21W stavajici napajeni mlhovky aby se ti to rozsvitilo pri zapnuti mlhovejch svetel ... k tomu natahat dratky a mas hotovo nemit ty desny tuzing svetla co mam tak bych si to udelal
-
- Kontaktovat uživatele:
jj... Salám na to kápnul...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
vida tak uz to tu nekdo dela. . no pomoic dratku se to da taky .. no videt to neni tak je jedno jaka prasarna se tam zbastli hlavni je vysledek ... no kazdopadne tohle jsem si delal jeste pred lety na Fáčku kde jsem si udelal svitici kompletni radu 3 svetel - brzdovky, svetla, mlhovky a propojene dvouvlaknovymi ze svitily 3 svetla a brzdili 2 bocni svetla a na mlhu zustlai ty ke stredu auta .. no staveli me tenkrat policajti na horach v Jilemnici a tak sje mcekal zprdunk ale prvni co z nich vypadlo ze prej jak to mam delany ze cuceli ze to i funguje pekne a ze to je pekne videt asi mel jeden z nich taky Fáčko .. tak jsem vysvetlil ukazal ..a po rozlouceni odjel kazdopadne je fakt ze na Astre to je pekny kdyz to sviti nahore i dole
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Si piš, Aster jezdí strašně moc a každý na to čučí. A já se vždycky nacpu před ně, aby na to mohli koukat. Jednou jsem musel auto dát z ruky, půjčil jsem ho kámošovi a jel za ním a koukal jak skvěle to vypadá... Samo že v noci.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE