VITE NEKDO ZNACKU?:?

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 26 srp 2008, 23:51

jj ty dotz sou hezky ale jak uz bylo psano ma je skoro kazdej, vcera jsem je videl i na novym CRX a to vubec neladilo. Jako treba na audinu kombajna to je v pohode ale jinak se mito moc nelibi, spis jsou hezci kdyz auto jede 8)

na to kupecko bych nedaval jiny co tam mas sedej dobre a pekny jsou taktez. :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

evzhiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evzhiks » 28 srp 2008, 14:15

Diky za navrhy, ja jsem si představoval pravě něco s více paprsky, aby to dělalo pěkdy zrcadlo..mam rozteč 5x110..pořád váham jaky model si mam vybrat.když už tu máme debatu o kolech MÁTE ZKUŠENOSTI S LEŠTĚNÍM KOL?? prý z kola sundaj barvu a zůstane tam jen rozlešný hlinik..dik

Boči

Příspěvek od Boči » 28 srp 2008, 14:26

Treba tytok .... Obrázek

??? 8)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

evzhiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evzhiks » 28 srp 2008, 14:38

ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.

Honzza

Příspěvek od Honzza » 28 srp 2008, 15:50

evzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
A to bych se hadal :D Me se zase libi vic s limcem 8) Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinych :)
Jo a jestli chces "zrcadlo" tak bych rek ze je lepsi min a vedsi paprsky... Idealni by byly takovy ty plny kola od Mercedesu...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 05 zář 2008, 21:08

klidně hledej i v rozteči 5X112 já hledám i to 110 se hůř schání a je malej výběr :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

evzhiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evzhiks » 07 zář 2008, 14:20

rozteč 5x112 ???? a jak to na to auto narvu??to tam budu muset dat nějakou vložku??moc o tom nevim..dik za info.

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 07 zář 2008, 17:52

:wink: ne normálně zvířátko to má vyzkoušený i s normál šroubama ale šrouby s plovoucí hlavou má na 112 třeba cidla a v pohodě :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

sportive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sportive » 09 zář 2008, 15:00

Honzza píše:
evzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
A to bych se hadal :D Me se zase libi vic s limcem 8) Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinych :)
Jo a jestli chces "zrcadlo" tak bych rek ze je lepsi min a vedsi paprsky... Idealni by byly takovy ty plny kola od Mercedesu...
Ja som tiez zastanca limcov..Sice ich nemam ale mat financie tak kupujem hned limce..
Myslim si ze by sa tam velmi hodili nejake keskiny s velkym lestenym limcom a auto znizit..Nic krajsie neexistuje..Moj nazor.. 8)
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

rodel99

Příspěvek od rodel99 » 23 říj 2008, 14:51

hlavne hladaj 5x112 uz mam doma 3x sadu elektronov s roztecou 5x112 jednak ich pripadne lahko predas lebo sedia na mnohe ine auta a jedna uz spominany vyber,,,mas cierne auto tak skus nieco tmave, resp zalezi aky styl sa ti paci, alebo tie stare dat prestriekat na inu farbu,,ja mam napr MAM 9.5x19 cierne + lesteny predok no tuto zimu sa chystam pieskovanym striekanim ich dat na cisto cierne..

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 26 říj 2008, 04:32

sportive píše:
Honzza píše:
Ja som tiez zastanca limcov..Sice ich nemam ale mat financie tak kupujem hned limce..
Myslim si ze by sa tam velmi hodili nejake keskiny s velkym lestenym limcom a auto znizit..Nic krajsie neexistuje..Moj nazor.. 8)
Je to opravdu věc názoru, mně se límce taky líbí:

ObrázekObrázekObrázekObrázek

jsou to sice jen 15", ale díky šířce 7,25" místo origo 6" je širší rozchod o 55 mm. Tyto se navíc velice dobře myjí. Více paprskový jsou krásný, ale ta údržba!!!!

Odpovědět