Opel Prigl Camping II. => 29-31.08.2008 + ROK 2009 - Zrušeno
- Reklama
...
Začínám se konečně těšit, když tu vidím ty "pá-so-ne"
Já se bál, že tam od pátku budu sám...s Caponem
Hafohííí...a ať už to tady...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Re: ...
Já si myslim,že by jsem se nenudili Šlaku Jinak jaký bude velitelský čas pátečního zahájení ???Slag píše:Začínám se konečně těšit, když tu vidím ty "pá-so-ne"
ahojky tak já bohužel nedorazím, moc mě to mrzí obzvlášť po Kajlovci. bylo to tam super, tak snad není všem dnům konec ... A tak jsem se těšil na suchánka
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
Bohužel budu v pátek smrdět do 16:00 v práci...takže bych to tipl tak na 18. hodinuCapone píše:Jinak jaký bude velitelský čas pátečního zahájení ???
Sejdeme se tam teda já, Capone se ženou a Gallo? Nebo ještě někdo? Mimochodem, Gallo, jak to vypadá s využitím prdelních ploch ve tvém voze?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
...
No...to si vemte...ať nepijete z dlaní
Fathead: Napadlo mě další lákadlo... Fakr Když už se chudák nepodíval na sraz do Ml. Boleslavi, tak by se mohl srazově realizovat u nás...
...třeba v roli maskota Jen škoda toho Movana
Fathead: Napadlo mě další lákadlo... Fakr Když už se chudák nepodíval na sraz do Ml. Boleslavi, tak by se mohl srazově realizovat u nás...
...třeba v roli maskota Jen škoda toho Movana
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
V hospodách jich mají hafo...hííí...hafohíííDefender píše:Sakra kluci, a kde já teď na dovče budu shánet krygel, do pr....
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Zdeněk Lbc