Já náhodou taky jenom kabrioleťáka.Jinak při jiných příležitostech: Synologic,Schumak,Oliver,Romulus a ještě myslím další 3 členové,ale už si nepamatuji nicky.
Defender píše:Dnes Hlučín kolem +-17:00 tmavej HB? (nevím v autě jsem nebyl, takže možná Coupe) a na zadku nálepka klubu, KDO TO BYL ? Mávala na něj moje dcera
Defender píše:Majlo ty jsi mi ale dobrák , jo jasně Jimmy jsem to já a klubovou nálepku mám na pravým zadním okýnlu , akorát od 15.8. jsme na Moravě, takže s vypouštěním kol zatím smolík
Jo a jen tak mimochodem, KDO TO BYL, dnes Ostrava stavebniny Janík tak kolem 10:30 hod. stříbrná Astra s mračítkama a klubovou nálepkou na zadku ? Nemohl jsem se tě dočkat a pak už jsem musel odjet
Ja bohužel v Kladně taky nikoho ještě nepotkal. Ale to sem jel jednou Prahou kolem sparty a koukali po mě a astře ňáký němci taky v astře a koukali po nálepkách,tak třeba už tady taky brouzdaj
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
adam09 píše:Ja bohužel v Kladně taky nikoho ještě nepotkal. Ale to sem jel jednou Prahou kolem sparty a koukali po mě a astře ňáký němci taky v astře a koukali po nálepkách,tak třeba už tady taky brouzdaj
No vidíš, já byl včera a předevčírem v Kladně (snad po prvý v životě) a koukal jsem po všech Astrách v okolí - bohužel ani jedna klubová samolepka BTW: Byl jsem Fóbií, takže z hlediska Aster jsem byl neviditelný
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Já jsem se včera vracel z Prahy s náklaďakem a v Mošnově jsem uhnul na krajnici modré kombíkové astře na pěkných kolech (nálepku neměl) ale jel jako prase. Já jsem mu uhnul ale ti přede mnou ne a tak měl dost namále aby se čelně nestřetl s tuším že matízem. Přizná se někdo?
Jo Sašo... a taky jsem se bavil s kámošem (není v klubu) a předjížděl Tě hned za Děhylovem jak si odjížděl ze srazu. Stříbrný kombajn. Říkal že máš brutálně zatmavené světla
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."