Mám takový zajímavý problém/neproblém, začlo to tím že mi po nastartování semtam klesly otáčky na 500 a pak rychle vyletěly na 1200 a spadly na normálních 900.
Tohle teď ustalo, ale vyskytlo se něco podivného. Auto naskakuje sotva stihnu otočit klíčkama v zapalování. Vždycky jsem byl zvyklý na nějakou tu prodlevu, která je u každého auta, ale nyní mám skutečně pocit že astra chytá ješté dříve než stihnu otočit klíčkama Týdně vystřídám více vozů, ale Astra teď startuje tak s poloviční možná sotva třetinou prodlevou anikdy předtím to nedělala. Jde mi o to jestli jste se s tím někdo nesetkali jestli to není předzvěst nějakého opravdového problému...
(ne)problém - rychlé naskočení motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
-