Slabý ťah
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
No nesvítí mi nic. Teda myslím tím, že se jeví vše ok. Je to ital. Typ CDX. Všechno vypadá velice zachovale. Dívali se mi na to kluci karosaři.Bouchlé to nebylo. Motor vypadá taky velice slušně, včetně rozvodů apod. Má to nalítanou stovku a vše tomu nasvědčuje. Jen mi pod palubovkou něco hrčí, ale to jsem si tu už na Vašich supr stránkách našel, že je to vadný el. ventil topení.No vážně mě to zárazilo hlavně v těch spodních otáčkách. Říkám, nejsem závodník, ale jednička a i dvojka mi příjde celkem dost tupá. Musím to celkem sešlápnout a i tak to není bůhvíco a navíc si dokážu celkem živě představit asi ten vír v nádrži při nějaké takové zbytečně násilné akceleraci při nějakém uplně obyčejném předjetí. Asi se pokusím sehnat někoho s podobným autem a svést se, ale nevím nevím. Jo a ještě mimo mísu.Dostal jsem k tomu tři klíče normální (myslím zapalování+zámek) a jeden malý červený, kulatý. Asi to bude nějaká potvůrka na aktivaci alarmu, je to reálné? a nevíte kam to kuci z oplu mohli zahastrošit? Prolezl jsem snad vše.Začínám pochybovat, jestli tam něco vůbec je.
- Reklama
Ten malej bejvá k zamykací zahrádce, nebo k autoboxu...v autě nic takovýho není.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Tak to fakt netušim...asi z nějakýho přepravníku na bejky....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
No tak už víš k čemu to je a pokud ti to zařízení nedali, tak ho zahoď....
Mě taky nesvítila kontrolka elektroniky a váha dávala špatný hodnoty. V servisu, kde jsem to měl napíchlé mi řekli, že kontrolka nemusí svítit když není váha totál v pr*eli, ale nepojede to když to nemá správnou informaci o množství vzduchu. Váhu jsem vyměnil ( díky Vojto ) a jede to super. Mám ale ropáčka.Vojta píše:no tak benzíny na váhu netrpěj jako diesly, ale pokud ti nesvítí kontrolka motoru (a je funkční) tak to asi bude tak jak je ale nejde mi do hlavy že by 1,6 8V s nějakejma 52kw jela líp než 1.8 16V 85kw....to asi bude něco špatněJurys píše:Dobrý večer. Prosím Vás o radu. Asi mám ten samý problém. Koupil jsem 1,8 16v r.v.99 caravan. Je nádherná a přesně podle představ.Vím, že to autko má přes tunu a já navíc nechtěl formuli, ale rodinný vůz, ale pravda je, že jsem čekal od jednaosmičkového motoru krapet víc.Táta má 1,6, stařičkého kadeta a připadne mi, že i ten má větší tah, než ta astra.Hlavně je to markantní odspoda. Mám jí týden, začal jsem tam lít dražší benál od Shellu místo té levnější "vody" od těch našich okolních zlodějů, je to o chlup lepší,ale furt je to líné. Chci zkusit vyměnit palivák. Ale k věci, prosím, moc se omlouvám, ale co je to ta "váha vzduchu",nějaké nastavení bohatosti směsi? Jsem začátečník, týká se to i mého benzínu, nebo je to záležitost nafťáků. Může to být i můj problém?Kolik si mám případně připravit bokem z již už tak dost vydojeného rodinného rozpočtu.Předem děkuji za trpělivost a rady.
Naposledy upravil(a) Vavra dne 16 kvě 2006, 11:08, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G caravan 1.7DTI (Y17DT)
pošli mi fotku motorovýho prostoru a já ti ji tam vyznačimTOMHAJ píše:benzin astra vahu nema,aspon takovou,o ktere mluvime..jestli se mylim,take ok
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz