ale njotak, kdyt se este nereklo kam se jede, od toho jsme tady abysme se dohodli....pepca píše:dobrý nápad,počkáme,jestli se někdy něčeho v západočeské metropoli dočkáme,ale upřímně moc tomu nevěříme,a to nás tu je ze západních čech dosti,no kdo počká se možná i dočkáZigi píše:Ono to chce prave stridat,jednou cechy,pak morava...atd.Takze pro me je Mikulov urcite tak o 100km bliz nez PelhrimovJamoko píše:No a jak na to tak koukam tak moc neni zajem o stred tedy o Pelhrimov. A vypada to zatim fakt na tem Mikulov a okoli. Juhu Je tam nadherne.
P.pres Mikulov pojedu cca 23.7.2006 smer Chorvatsko
Kde bude dalsi sraz??? (2)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
Šák říkám,že počkám,se nic neděje,až se to stočí někdy k nám,tudíž blíž,tak to bude radosti,ale jezdit jednu cestu třeba 300 km,pak to samé zpět,tak to se raději rozhodnu posečkati,to nebylo myšleno zle,víš.xpolstarekx píše:ale njotak, kdyt se este nereklo kam se jede, od toho jsme tady abysme se dohodli....pepca píše:dobrý nápad,počkáme,jestli se někdy něčeho v západočeské metropoli dočkáme,ale upřímně moc tomu nevěříme,a to nás tu je ze západních čech dosti,no kdo počká se možná i dočkáZigi píše: Ono to chce prave stridat,jednou cechy,pak morava...atd.Takze pro me je Mikulov urcite tak o 100km bliz nez Pelhrimov
P.pres Mikulov pojedu cca 23.7.2006 smer Chorvatsko
Sem pro...Marky píše:Mel bych takovy navrh, udelat jeste druhe kolo hlasovani. Dva terminy, ktere ziskaji nejvic hlasu se znovu utkaji o to, ktery bude opravdu ten prijatelnejsi pro vsechny. Prijde mi to prece jen ferovejsi k tem co hlasovali za neuspesne lokality.
PS: Muj nazor se nezmenil, porad preferuji Mikulov .
BTW nemas to bliz do Pelhrimova, kdyz si z Vysociny?
Opel Astra Coupe Turbo
Druhé kolo hlasovania myslím nebude dobré riešenie, čas uteká a budú v tom zbytočné zmätky. Ten kto by chcel ísť tak sa vyjadril a myslím že nebude meniť svoje rozhodnutie.Marky píše:Mel bych takovy navrh, udelat jeste druhe kolo hlasovani. Dva terminy, ktere ziskaji nejvic hlasu se znovu utkaji o to, ktery bude opravdu ten prijatelnejsi pro vsechny. Prijde mi to prece jen ferovejsi k tem co hlasovali za neuspesne lokality.
PS: Muj nazor se nezmenil, porad preferuji Mikulov .
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Princ William
ahoj,děkuji ti za nabídku,cením si toho,ale věř do Mikulova rozhodně nepojedu,je to šíleně daleko,to nemá smysl,já vážně počkám,není všem akcím konec,jsem koukal do mapy,ale tohle vážně néé,přesto děkuji,jseš hodnejPrinc William píše:beru vsechno mimo mikulova (mam to moc daleko). preferuji hracholusky.
pepco nebud smutnej tentokrat jedes se mnou ty. jednou ja podruhe ty.
- Princ William
no není co řešit,budeme jen závidět,to už bych bral ty Lány,to se dá ještě zkousnout,ale jet z tachovska někam do Mikulova,Pelhřimova,to asi vážně néé,to za ty prašule něco koupím do auta,je stále co vylepšovat,jinak co s tím softíkem ohledně to egr ventilu,nevím,zda nám v Plzni u Opla vyhovějí,dřívější zkušenosti nic moc,hrůza,jen nevím,zda říkal Zdeněk že to je z roku 2003,ale kam zajet,tohle bych jistě nechal udělat,nebudu čekat na drahou opravu,která může nastat.Princ William píše:do mikulova take nejedu. mam to moc daleko.
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele: