Dodatečná montáž: Tempomat
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
U benzínů, je zapotřebí toho spínače... spojka .. diesly to mají...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Z14XE spojkový spínač nemá, teda aspoň ja ho tam nemám a nemám ani predpripravenú kabeláž.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem spojkovej taky neměl připravenej
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
2002. A nemám tam ani konektor k páčke a predpokladanám že nebude ani pin v konektore RJ.jajo píše:arwy aký máš ročník?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kabely nebývají... Natáhl jsem trojlinku, normální kabel od páčky až po ŘJ. Tahl jsem ho v místech kde je tahaný bovden s lankem na otvírání kapoty. Hned vedle jsem vyvrtal díru a dal průchodku. Jako originál....
Moje Astrina 1,7DTi
Mám motor Z14XE a tempomat som si spravil sám. Komplet aj so spojkovým spínačom, kabelážou až do RJ motora. Kúpil som si akurát páčku smeroviek aj s ovládaním tempomatu. Vhodný spojkový spínač som našiel v garáži medzi otcovými vecami, myslím že to je nejaký spínač na AVIU. POZOR! Spojkový spínač musí mať ROZPÍNACÍ kontakt! Musí fungovať tak, že ak je spojka nevytlačená, spínač je zopnutý a ak sa spojka vytlačí, rozopne sa. Ďalej som prepojil páčku, spojkový a brzdový spínač s RJ motora a išiel som do OPEL servisu na aktiváciu funkcie tempomatu. Technikovi sa zo začiatku nedarilo, no potom zavolal kamarátovi do OPEL servisu v Bratislave a ten mu poradil, ako na to...Takže dá sa to
OPEL Astra G 1.4 16V 5dv.
Re: Dodatečná montáž: Tempomat
Cau, mam dotaz ohledne tempomatu-na SZ nikdo neodpovída, tak snad tady.
Na prvni strance kde je navod je napsano ze to jde do 1,7 DTi Y17DT a na treti uz zas pisou ze to jde pouze do 2,0 a 2,2 .
Co z toho mam chapat??
Ja mam 1,7 DTi 55 KW - Y17DT .
Diky
Na prvni strance kde je navod je napsano ze to jde do 1,7 DTi Y17DT a na treti uz zas pisou ze to jde pouze do 2,0 a 2,2 .
Co z toho mam chapat??
Ja mam 1,7 DTi 55 KW - Y17DT .
Diky
jde to na Y17DT, stačí pořádně číst
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
U motoru Y17DT některé ŘJ nepodporovaly tempomat. Týka se to ŘJ aut z s písmenem Y (modelový rok 2000) na desáté pozici VIN čísla a do sériového čísla 199999. Doporučoval bych si nejdřív zajet na diagnostiku a zjistit, zda lze v ŘJ motoru naprogramovat v konfiguraci tempomat.Vojta píše:jde to na Y17DT, stačí pořádně číst
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
No Vojto,diky za odpoved po 14 dnech
A z čeho si ted mam vybrat ty pises ze to jde a pod tebou zase roman ze to jit nemusi.
njn, kdyz tomu nekdo nerozumí, tak je hned natvrdlej....
A z čeho si ted mam vybrat ty pises ze to jde a pod tebou zase roman ze to jit nemusi.
njn, kdyz tomu nekdo nerozumí, tak je hned natvrdlej....
Naposledy upravil(a) Pavloz dne 20 led 2009, 13:26, celkem upraveno 2 x.