....půjčuju si to to na rohu v sámošce to je zase joke...normálně si to půčuju respektivě půjčuje tatík a tak se svezu i já teda spíš jenom já bez známejch by to asi jen tak nešlo
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Také bych chtěl mít známosti na těchto místech Bohužel MEGMEN na mě seeeeeere
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
ty voe princi tak to ti závidím jak prase . Řídit takovej vozovej park .... tak to je sen, hlavně to Porsche. Jen tak mimochodem ... jaká byla tvoje maximálka, pokud to není tajný.
APiK píše:Autíčko mi dneska na kružáku napaslo Luci di arresto a tak jsme měnili společně dvouvláknovou žárovku
Při výměně jsem zjistil, že mám v kufru ventilek. Nejdříve jsem nechápal, ale pak mi to začalo docházet a po hledání ve fóru už vím co to je Jen nevím, jestli to využiju. Neví někdo nejvyšší možnou mez nahuštění tohohle okruhu? Min je 0,8A (jak jsem se tu dočetl), ale kolik je MAX???
Aj ja to mám. A keď otvorím kufor tak hore vpravo na ráme dverí z vnútra je štítok s MIN a MAX tlakom fúkania. To keby si zabudol kolko to malo byť . Inak využil som to už aj ako terénnu úpravu. Keď som šiel na chatu, alebo na stanovačku k Váhu po rozbitej ceste prifúkol som to a zdvihne ti to aj o 5cm
Boči píše:ty voe princi tak to ti závidím jak prase . Řídit takovej vozovej park .... tak to je sen, hlavně to Porsche. Jen tak mimochodem ... jaká byla tvoje maximálka, pokud to není tajný.
Ja chcu takýýýýýýýýýý
maximálka? co to je? vždyť víš 130km/h po dálnici
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak Astra po dobu 5 dnů dostala pořádně zabrat, stěhovali jsme se do nového bytu a kufr nalozeny bez plata až po střebu a v zadu na sedadlech, i ta spotřeba to bude asi zajimavá . No vidím a nechám se překvapit.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Astra - R@SAG píše:Tak Astra po dobu 5 dnů dostala pořádně zabrat, stěhovali jsme se do nového bytu a kufr nalozeny bez plata až po střebu a v zadu na sedadlech, i ta spotřeba to bude asi zajimavá . No vidím a nechám se překvapit.
tak ať se Tě žije pěkně v novém bytě
Astra - R@SAG píše:Tak Astra po dobu 5 dnů dostala pořádně zabrat, stěhovali jsme se do nového bytu a kufr nalozeny bez plata až po střebu a v zadu na sedadlech, i ta spotřeba to bude asi zajimavá . No vidím a nechám se překvapit.
Tvoje Astra prožívala to co ta moje nyní. Minulý týden cihly, včera překlady 2,5 m a to mě ještě čeká navozit cement, vápno a další matroš
Majla píše:Tvoje Astra prožívala to co ta moje nyní. Minulý týden cihly, včera překlady 2,5 m a to mě ještě čeká navozit cement, vápno a další matroš
hmmm to přesdně vím co je....moje astra to přožívá nepravidelně víc jak dva roky......když je potřeba tak něco přivézt na chalupu za materiál tak se jede.....naposled v pondělí vezla jekly 3.5m dlouhý....cirka před 14 dny zase novej slunečník 2m dlouhej (krabice) až z Regensburgu, dokonce byl i zavřenej kufr což jsem zase cuměl co holka všechno zvládá
ještě to chce začít vozit beton, jako ta "ASTRA" co nafotil Frydex .
Já jsem si naštěstí pořídil tažný (ještě jsem nebyl schopnej ho přihlásit a asi jen tak se k tomu nedonutím ), tak ve většině případů to nemusím rvát všechno do auta, ale i tak to chudinka astřička nemá jednoduché
Tak Astra dneska dostala komplet novy brzdy vrtany Zimmermann kotouce a desticky ATE tak uvidime a pak jsme se byly podivat na FC Viktoria Plzen x SK Slavia Praha - 1:1 I kdyz jsem fotbal nejak nemusel asi ho zacnu sledovat vic
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Já Ti nevim, jestli má cenu vůbec dávat na Astru kotouče typu Zimmerman, Brembo apod. ( vrtané )... Já v tom vidím jen jiný pěkný vzhled, ale 300 z místa s Astrou určitě nepojedu a dávat ji furt sodu ( plyn-brzda až na krev ) taky ne, to by mě dříve nafackovala
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!