Rossi píše:CORGOŇ.
Aj keď už nie je čo býval ale od smädu to stačí.
Inak som univerzálny pivár.
no to mas teda pravdu s tym Corgonom....teraz tak nejak som si zvykol na Kozel....
Ten Corgoň pijem už viacmenej s akéhosi lokalpatriotizmu, aj ked už ani to neplatí, veď ho varia maďari v Hurbanove !!!
Keď si chcem pochutnať tak si otvorím Plzeň čo mi nosí strejda od susedov z CZ.
Rossi píše:CORGOŇ.
Aj keď už nie je čo býval ale od smädu to stačí.
Inak som univerzálny pivár.
no to mas teda pravdu s tym Corgonom....teraz tak nejak som si zvykol na Kozel....
Ten Corgoň pijem už viacmenej s akéhosi lokalpatriotizmu, aj ked už ani to neplatí, veď ho varia maďari v Hurbanove !!!
Keď si chcem pochutnať tak si otvorím Plzeň čo mi nosí strejda od susedov z CZ.
Corgon sa pokazil to mate pravdu, Topvar tiez jeden cas ale teraz sa vracia naspat
Pokud možno tak né 12°. Po ní mě vždycky bolí hlava. Jinak můžu G, Staropramen. A jelikož jsem žil kousek od Ústí n. L tak jsem odkojenej Březňákem a Zlatopramenem (konečně se začínají prodávat i po Praze ). Z nealko piva jedině Radegast
my "vichodňare" možeme jedine Šariš
ale ja si dam kludne aj Kelt prip Plzeň alebo Kozla
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI. Moja ex
Zdeněk Lbc píše:Značku už si nepamatuju. Poslední pivo co jsem si koupil, bylo zároveň i poslední, bylo to na vojně v Klatovech. A bylo to v roce 1976. V dubnu.
tý jo, to čumim. A to jsi si od tý doby nedal ani sklenku po obědě?? Třeba po kachýnce a br. knedlíku?
Zdeněk Lbc píše:Značku už si nepamatuju. Poslední pivo co jsem si koupil, bylo zároveň i poslední, bylo to na vojně v Klatovech. A bylo to v roce 1976. V dubnu.
tý jo, to čumim. A to jsi si od tý doby nedal ani sklenku po obědě?? Třeba po kachýnce a br. knedlíku?
Představ si, že ne, ani hlt! Ani kafe nepiju, to jsem měl naposled v r. 1974!!! V březnu. Leta už piju hlavně studený kafe "COLU".
Starápromiň, ta teď u mě boduje asi nejvíc, ale nějak mě poslední dobou serou s tím, jak šibují s hodnotou bodů za kódy z víček, jsem se chtěl projet s Poschákem a s takovou to nebude ani na Trabanta