GPS navigace - vše o tomto tématu
iGO je fakt narocnejsi na pamet a i na verzi, ktera se tam da, existuji i komprimovane verze co jsou mene narocne. Procesor staci bohate i 312MHz intel a mapy jsou podrobne velmi. Bez problemu jsem dojel do HR a zpet pres BiH (nekolik prujezdnich bodu) a velmi dobry mapovy podklad, s TT7 se to v techto mistech neda vubec srovnat ten je total out.
IGO ma sve minusy, jako je zpozdeni, trochu horsi intuice ovladani pokud zacina clovek s tomikem atd., ale take hodne plusu.
Radosi, ono je prazde PDA a prazde PDA, existuje soft (task manager), ktery vyhaze rezidentni veci o kterych ani nevis, ze tam jsou a zasiraj pamet (spatne odinstalovane programy atd.). Jinak zaple 3D budovy je totalni blbost to ma problem i koleguv FSC 560 a to ma jiny procak nez Tvuj 200MHz.
Rozdil mezi tomikem 7 a 6 neni velky, grafika plus minus podobna par drobnosti navic a o trosicku malo lepsi mapy vychodu. Porad se nepoucili od konkurence a je to takovy meziclanek, porad cekam, ze udelaji to co vetsina lidi chce:
-jednotlive mapy statu
-bezesve mapy
-razeni do pruhu jak ma konkurence
-vice prujezdnich bodu
-ukladani tras
-kvalitnejsi mapy vychodu
-atd.
Ale je pravda je, ze u nas do mesta se hodi vice nebo alespon me se to tak zda.
IGO ma sve minusy, jako je zpozdeni, trochu horsi intuice ovladani pokud zacina clovek s tomikem atd., ale take hodne plusu.
Radosi, ono je prazde PDA a prazde PDA, existuje soft (task manager), ktery vyhaze rezidentni veci o kterych ani nevis, ze tam jsou a zasiraj pamet (spatne odinstalovane programy atd.). Jinak zaple 3D budovy je totalni blbost to ma problem i koleguv FSC 560 a to ma jiny procak nez Tvuj 200MHz.
Rozdil mezi tomikem 7 a 6 neni velky, grafika plus minus podobna par drobnosti navic a o trosicku malo lepsi mapy vychodu. Porad se nepoucili od konkurence a je to takovy meziclanek, porad cekam, ze udelaji to co vetsina lidi chce:
-jednotlive mapy statu
-bezesve mapy
-razeni do pruhu jak ma konkurence
-vice prujezdnich bodu
-ukladani tras
-kvalitnejsi mapy vychodu
-atd.
Ale je pravda je, ze u nas do mesta se hodi vice nebo alespon me se to tak zda.
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No pravda že 3D budovy jsou fajn, iGO se mi stáááášně líbí, to jo, ale dělalo mi problémy i bez budov a ták. Třeba se k němu jednou vrátím. Líbí se mi hlavně to, že mi to nezabárá pamět, jelikož tam dáš mapu jen takovou, jakou chceš. To je to VELKÉ +. Ono to totiž blblo i po Hard resetu.... (Několikrát).
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Ahoj MarkyMarky píše:Jinak zaple 3D budovy je totalni blbost to ma problem i koleguv FSC 560 a to ma jiny procak nez Tvuj 200MHz.
Na mým FSL560 mám zaplý budovy a 3D terén a do a do Bulharska se to seklo jen jednou po asi 1200Km a to jsem ještě neměl soft Oxios Hibernate, který dnes když po minimalizaci IGA na lištu spustím, tak se dostanu na nějakých 6MB volný RAM někdy i víc, ale to stačí a pak běží i při simulaci do Turecka bez problémů. Jinak jsem u IGA komrimoval .exe soubor softem "UPX4PPC" na 2,4MB z kolem 5MB.
Je fakt, že IGO nemá chybu zvláště s novýma skinama.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
A zkoušel si "IGO 8 - SAVE - system.ini" upravit, tím, že tam připíšeš tenhle zápis? Třeba ti to pomůže, ten původní .ini soubor si zazálohuj.Radoš 92 píše:To Oťas:
No já měl iGO8 i v prázdném PDA. Když jsem otevřel Paříž, skončil jsem. Tam jsou 3D budovy všude a prostě to tohle MIO nezvládne.
[debug]
max_memory="25000000"
reserve_memory="5000000"
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vypadá to, že to ještě zkusím....
Zkusím i to co jsi tu napsal a pro jistotu si dám jen 3D terén, ale budovy tam rvát nebudu....
Zkusím i to co jsi tu napsal a pro jistotu si dám jen 3D terén, ale budovy tam rvát nebudu....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oťas píše:A zkoušel si "IGO 8 - SAVE - system.ini" upravit, tím, že tam připíšeš tenhle zápis? Třeba ti to pomůže, ten původní .ini soubor si zazálohuj.Radoš 92 píše:To Oťas:
No já měl iGO8 i v prázdném PDA. Když jsem otevřel Paříž, skončil jsem. Tam jsou 3D budovy všude a prostě to tohle MIO nezvládne.
[debug]
max_memory="25000000"
reserve_memory="5000000"
A to mám něco nahradit, nebo to tam jen napsat? A je jedno jestli na začátek, nebo na konec.......
To jenom zkopíruj - udělej novej řádek, třeba na konec toho texťáku.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oťas: To je dobrý, já to už zkusil, ptal jsem se na to dávno...
Ale nepomohlo to. Takže jsem se vrátil k TomTom 7.
Ale nepomohlo to. Takže jsem se vrátil k TomTom 7.
Tak to je mi líto...mě to běží i když mám 4MB volný RAM po spuštění IGA8.
Tak zkus uvolnit RAMku ještě třeba přes SKTools - File system cache nastavit na 1K.
Nic jinýho mě už nenapadá.
Nic jinýho mě už nenapadá.