Proto když se u nás v rodině vybírá auto, tak se nehledí na výbavu, ale na : Značku, parametry vozy ( rozvor kol apod. ), bezpečnost, rok výroby, pojistku a spotřebu.... Na konec pak cenaMarky píše:Nebyl bych tak sarkasticky, hold se muze nekomu auto z ruznych pricin sr_at vic nez nekomu jinemu. Osobne si take myslim, ze cim vice elektroniky a vsech tech pi_ovin co nam sprijemnuji a usnadnuji zivot, tim veci pravdepodobnost, ze se to jednou pekne po_ere. A bohuzel jak to tak v zivote byva, tak to jde pekne jedno po druhym a takove lidi nebo spis jejich auta ze sveho okoli znam a vim, ze z toho stastni nejsou. Pak je jedina rada - auto z baraku pryc.
Vrzganie sedadiel
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Mluvis mi z duse, presne takto jsme letos postupovali pri nakupu soucasneho vozu, i kdyz nektere veci jdou ruku v ruce jako je bezpecnost a s tim souvisejici vybava. Ve vysledku to skoncilo tak, ze jsme za auto dali o 60t Kc vic nez jsme chteli, ale zatim (tuk, tuk, tuk) naprosta spokojenost .SyncMaster píše:Proto když se u nás v rodině vybírá auto, tak se nehledí na výbavu, ale na : Značku, parametry vozy ( rozvor kol apod. ), bezpečnost, rok výroby, pojistku a spotřebu.... Na konec pak cena
Tak to mi jsme naopak zkončili o 15t lépe, než bylo plánováno .Marky píše:Mluvis mi z duse, presne takto jsme letos postupovali pri nakupu soucasneho vozu, i kdyz nektere veci jdou ruku v ruce jako je bezpecnost a s tim souvisejici vybava. Ve vysledku to skoncilo tak, ze jsme za auto dali o 60t Kc vic nez jsme chteli, ale zatim (tuk, tuk, tuk) naprosta spokojenost .
Až na pár drobností musím také zaťukat
Re: Vrzganie sedadiel
Měl jsem stejný problém, přišlo mi, že zvuky pocházejí někde z utrob sedačky-což by asi nemělo řešení. Jednou mi to ale nedalo a čučel jsem zezadu pod sedadlo, současně manželka hýbala sedadlem do stran, podobně jako při průjezdu zatáčky a byl jsem doma! Vrzají kloubky na kterých se sedadlo zvedá. Strčte hlavu zezadu pod sedačku a požádejte pomocníka, ať mění výškovou polohu sedadla, abyste viděli, kde se kloubek pohybuje. Stačí do místa kápnout trochu oleje a rázem jezdíte v úplně jiném autě.
Astra combi N-Joy
Na co sedačky Haitaur z Policejní akademie je nepotřeboval
Ale musím zaťukat, zatím bez vrzání Doufám že to vydrží ještě dlouho
pokud se nepletu tak máš obyč sedačky, myslim, že vržou jen sport. sedačky, který sou na to náchylnějšíAstraMan píše:Na co sedačky Haitaur z Policejní akademie je nepotřeboval
nejvíc mě sere když jedu s někym radio je skoro vypnutý a vrzne moje řidičova
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Ano mám obyčejné sedačky, ostatně jako celé auto... Jen mám jiný podvozek než mám mít, jiné kotouče než mám mít a ta výbava taky je divná
Toho sa bojím najviac. Ale dám len pár jemných vstrekov do strán v miestach, kde to vŕzga. Dúfam, že tam neostane fľak. Ale aj v servise by to len premazali a podľa mňa, by si asi nerobili ťažkú hlavu, čo ďalej. Išiel by si do toho alebo by si si nechal rozobrať sedadlo ? Ozaj aj ja mám obyčajné sedačky.
Astra II
No v zkratce je to docela težké rozhodování...
1) Buď Ti ten WD40 pomůže a nebude prosakovat skrz čalounění, nebo v horším případě nastane přesný opak... Z čehož by byl asi každý na*raný
2) Buď Ti v servisu rozeberou sedačku a budeš mít na dlouho klid, nebo v horším případě by Ti začala znovu za měsíc vrzat. A v tom nejhorším případě by Ti ji rozebrali a zjistili že není pomoci a vrzala by ještě více... To bych se z toho asi picnul úplně
1) Buď Ti ten WD40 pomůže a nebude prosakovat skrz čalounění, nebo v horším případě nastane přesný opak... Z čehož by byl asi každý na*raný
2) Buď Ti v servisu rozeberou sedačku a budeš mít na dlouho klid, nebo v horším případě by Ti začala znovu za měsíc vrzat. A v tom nejhorším případě by Ti ji rozebrali a zjistili že není pomoci a vrzala by ještě více... To bych se z toho asi picnul úplně
No nejdříve bych se pokusil zjistit jak je vůbec sedadlo konstruované a pak se zeptal zda by to v servisu opravili a jaké záruky by na to daly