Odstranenie pipania

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Soram

Odstranenie pipania

Příspěvek od Soram » 04 srp 2008, 12:02

Zdravim,

Ked zabudnem vytiahnut klucik zo zapalovania ozyva sa vystrazne pipanie, neviete nahodou ako by sa to dalo odstranit ? Co mam odpojit ? Niekedy tam ten klucik musim nechat napr. aby hralo radio a ked otvorim tie dvere tak to dost hlasno pipa a leze mi to uz na nervy. Pripadne ako stlmit ten zvuk.

Vdaka. :wink:

Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 04 srp 2008, 12:46

To piezo je schované za pojistkama. Jak se to da odpojit nevím (dival sem se tam, našl jsem ho, ale je tam přístup jak k penězům), ale už se to tu někde řešilo, že to je asi dosti problém a nejspíš to tady nikdo nevyřešil. Ono totiž pokud by si ho odstranil, tak ti nebude pípat ani vystraha světel, je to na jednom oznamovači :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

pansuu

Re: Odstranenie pipania

Příspěvek od pansuu » 04 srp 2008, 19:38

Soram píše:Zdravim,

Ked zabudnem vytiahnut klucik zo zapalovania ozyva sa vystrazne pipanie, neviete nahodou ako by sa to dalo odstranit ? Co mam odpojit ? Niekedy tam ten klucik musim nechat napr. aby hralo radio a ked otvorim tie dvere tak to dost hlasno pipa a leze mi to uz na nervy. Pripadne ako stlmit ten zvuk.

Vdaka. :wink:

A nejde pustit radio bez klíčů. Dělám to tak, ale mám origo radio 8)

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 04 srp 2008, 19:45

Každopádně rádio jde zapnout bez klíčku, pokud to je origo. Pokud není, tak to máš teda pěkně na houby zapojené. Zapoj to tak, že spojíš červený se žlutým z rádia a připojíš je na stálých 12V v ISO konektoru z auta. Pak Ti může být pípáání ukradené :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 04 srp 2008, 20:07

Tak takhle jsem zapojil kamošovi rádio v Multiple a za dva dny nenastartoval. Některý rádia mají velký odběr když se takto zapojí. Jo bylo to LG

mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek » 04 srp 2008, 21:00

No ja som ten problem vyriesil.... Staci ti k tomu nejaka bota alebo nieco podobne. Ked otvoris dvere tak staci botou zmackunt taky cierny gombik a pocitac si bude mysliet ze su dvere zatvorene a pritom je len stlaceny ten gombik. Praca na 2 sekundy a nic ti nepipa :lol:

Z22SE

Příspěvek od Z22SE » 04 srp 2008, 21:31

Soram

Příspěvek od Soram » 05 srp 2008, 09:39

Dakujem za rady 8) , najprv asi vyskusam vymenu tych spinacov a tu botu :D a potom tam skusim daco poprestrihovat podla tych navodov a uvidim, ked strihnem vedla tak sa opytam zas, ze preco mi daco nejde :lol:

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 05 srp 2008, 09:47

No vono držet botu na vypínaču třeba půl hodiny taky není ideální. Ale mám vyzkoušeno že se to dá šprajcnou berlou :D o sedačku. Napadlo mě že by se mohl dát někam pod palubovku vypínač a napojit ho na dveře a v případě potřeby ho vypínačem vypnout.

mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek » 06 srp 2008, 21:11

Marian píše:No vono držet botu na vypínaču třeba půl hodiny taky není ideální. Ale mám vyzkoušeno že se to dá šprajcnou berlou :D o sedačku. Napadlo mě že by se mohl dát někam pod palubovku vypínač a napojit ho na dveře a v případě potřeby ho vypínačem vypnout.
Ta bota ale samozrejme neni tvoja.. :lol: Je to vyzuta bota a len to tam pripevnis az to drzi.... 8) . Ako hovorim, praca na 2 sekundy

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 06 srp 2008, 21:35

Tak to budu muset zkusit :D

Odpovědět