palix píše:zviratko píše:Já mám cca 270 firemních vozidel OPEL a pokud to jde tak se BS vyhýbáme a radši navštevujeme je Renocar , tam se aspon snaží , BS šlo hodně dolů jak s kvalitou práce tak s přístupem servisních techniků
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Čo povieš na kvalitu Opla - keď ich toľko máš? Prečo nie napr VW (okrem ceny)? Nech viem naštvať majiteľov nových predražených VW
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
No já je nevlastním , ale spravuji
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jinak nejdůležitější je nákupní cena vozu , když ti dá OPEL cca 25% slevu k tomu ještě 19% DPH , tak není o čem a Škodovka se s tebou vůbec nebaví a VW zase nedá tak velkou slevu .
Kvalita OPELů není zas tak tragická , každé auto má něco a i VW je poruchový a né málo. Spíš je to takový předsudek který se táhne pořád dál , hodně udělala ted Astra H a Corsa D , to když srovnáš s minulýma autama tak je to opravdu skok dopředu , hlavně VW bych řekl že hodně zaspalo a ted to bude těžko dohánět .
Vem si jen lidi kteří měli GIV Variant , co si měli koupit potom ???? Když chtěli zůstat u D značky tak jim nic jiného než Astra H CAravan nezbývalo vzít . Kdo jí má a srovná jí třeba z G tak mi dá určitě za pravdu že ej to jiníé auto. Ještě kdyby udělaly pořádný motory tak budou dost konkurovat , ale tím že nemají žádnej pořádnej motor tak v tomhle vede stále VW
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Je to škoda , jelikož já jsem zatím z Háčkem spokojený
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)