ahojte,
manzelke sa podarilo zlomit tu malu umelohmotnu uchytku, ktora drzi odnimatelny panel autoradia. je to ta uchytka na lavej strane vedla regulacie hlasitosti a panel tam teraz nejde uchytit.
vyriesil som to, aspon docasne, ze som tam narval nalamane kusky drevenych paratiek, aby to aspon ako tak drzalo a radio fungovalo. lenze teraz ten panel nemozem odtial vyberat, lebo by to zase vsetko odtial vypadalo a stale to davat dokopy sa mi nechce.
neviete niekto, ci sa ta mala prkotinka da vymenit, alebo ci sa to da vyriesit aspon vymenou celeho umeleho predneho krytu, alebo bude potrebne vymenit cele radio? v pripade poslednej moznosti radsej vydrzim na tych drevenych paratkach...
Radio CDR500 - zlomena umela uchytka panelu
- Reklama
mel sem ji ulomenou, nebo spis nalomenou uz pri koupi auta, radio na nerovnostech prestavalo hrat, no tak sem nekolikrat slozil malej kousek papiru pres sebe, dal sem to tam s nim a drzi to tam jak pribity uz rok jinak semse o to nestaral protoze ten panel ani nevytahuju, hlavni je ze to an nerovnostech nevyskoci a hraje to furt, a hlavne neni o vubec videt kdyz to tam das sikovne, kdo vi jestli tohle vubec opravujou
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Ja mam tiez toto iste radio, a tiez ten isty problem....ale uz som to kupil s tym papierikom a neriesim to.....naco to vytahovat....ukradnu....hmm, no tak kupim dalsie.....aspon ma to donuti kupit nieco lepsieho...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
oprava
Taky jsem měl tendle problém, ale trocha měření a trpělivosti, a nalepil jsem tenký kousek umělé hmoty a panel drží perfektně a dá se odnímat.
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW X16XEL