jsem z Chocně ale ty jmena mě nic neříkají a k rozvodům,říkal jsem mu že to není ani v servisní prohlídce,což bych to potom bral,pak by se to nestalo,v servisu mi říkal že by stačil vyměnit jen ten hydraulický váleček za asi 3000kčpalin píše:s těma třema rokama nevím, já mám informaci na garanci rozvodů do 100 tkm nebo do šesti let stáří nebo do 31.12.2007 každopádně výrobní vada, šetřilo se tam kde se nemělo
ty jsi přímo z Chocně? znám tam Jindru Mikuleckýho, Luďka Ťukálka
palin
rozvodový řetěz opel zafira 2.2 16v
- Reklama
...no já to dělal v dubnu 08' se stejnou akcí, ale připlatil jsem si ještě 4000,- , nojo v Praze je blaze...palin píše:Z22SE : byl to auto staiger v Praze ( březen 2008 ), je v tom i sleva myslím 30% na materiál a 20% na práci, jelikož mám 7 let staré auto = akce Opel celorepublikově
palin
@peťas74: no to mě někdo v Oplu dokonce tvrdil, že se to mění až když je řetěz slyšet... dobrá rada nad zlato
nene domluvil jsem se za stejné peníze u nás, nakonec to byla osobní domluva s panem mechanikem a tak jsem byl spokojený, ušetřil jsem čas a cestu do D.
Když jsem ale poptával autodílny (Plzeň, Pha "Autovars, Srba", v D) tak se opravdu nikdo pod 14000,- nedostal (nebo se rovnou pokřižoval že to dělat nebude ), to mě Steiger teda překvapil... good
Když jsem ale poptával autodílny (Plzeň, Pha "Autovars, Srba", v D) tak se opravdu nikdo pod 14000,- nedostal (nebo se rovnou pokřižoval že to dělat nebude ), to mě Steiger teda překvapil... good
jo jsem rád , že to proběhlo dobře, ona tam je ještě jedna řetězová sada která pohání protiběžné vyvažovací hřídele, tak jsem jim řekl , když to budou mít rozdělaný tak ať na to zrovna kouknou...řekli mě že je OK. Pravděpodobněji prý praská ta hlavní rozvodová.
palin
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
...jj přesně tak, zakopaný pes je v tom napínáku. Já už mám najeto přes sto a tak jsem zvažoval že už "přežiju", ale pro klid duše ...navíc jsem četl ty story u sousedů na fóru...
Teď jsem ale spokojen a motůrek bych stejně koupil stejnej , teda radši od poloviny 02' abych nemusel měnit . Jinak velká spokojenost.
Teď jsem ale spokojen a motůrek bych stejně koupil stejnej , teda radši od poloviny 02' abych nemusel měnit . Jinak velká spokojenost.
- kabrioletak
- kabrioletak
- kabrioletak
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
tak parada .. ac jsem hledal co jsem hledal .. mel jsem "stesti" a toto vlakno mi ve vysledcich nevypadlo pred koupi .. a vypadlo mi az ted .... no ale motor jezdi a nic nechrasti nedela binec ... mam najeto uz 140tis a tak nevim zda treba puvodni vyrobni vadu nechal odstranit predchozi majitel v D a nebo je to jen nejakej zazrak ... serviska je uz davno v panu ... a model je to starsi nez 2003 jak pisete ze potom se to odstranilo jiz ve vyrobe .. tudiz to mam bud opravene nebo to nevim diky cemu jeste funguje jak ma ... a to kdyz jsem to kupoval tak prave vsude psali jak je to bezudrzbovy ... potreboval jsem nejaky prublizovadlo do prace z prace na ktery se "nemusi sahnout" tim myslim jen ze clovek doda bezne naplne a drobnosti .. a ne ze bude na poradu dne pomalu GO motoru ... kurnik opet zase potvrzeni ze za blbost a naivitu se plati ... myslite ze je nejaka sance jak to zjistit co s tim ?
zase radsi investuju teda nejakejch 15-20 tisic nez oddelat motor ... takovej blbec jeste nejsem i kdyz vzhled asi klame :D:D
zase radsi investuju teda nejakejch 15-20 tisic nez oddelat motor ... takovej blbec jeste nejsem i kdyz vzhled asi klame :D:D